Uutiset

Seinäjoki Race peruuntumassa – ”Todennäköisintä on, että käännämme katseemme suoraan ensi kevääseen”

Seinäjoen Ravikeskus tiedottaa, että ainakaan kalenterin mukaisena päivänä 18.4. Seinäjoki Racea ei tänä keväänä järjestetä.
Antti Savolainen
Jyri Saranpää vihjailee Seinäjoen Ravikeskuksen tiedotteessa siihen suuntaan, että Seinäjoki Race jäisi tänä vuonna kokonaan ajamatta.

”Seinäjoki Race on kansainvälinen kutsukilpailu. Vallitseva tilanne ei mahdollista kutsuja ulkomaille. Voimassa oleva käytäntö ajaa raveja ilman yleisöä palvele ei tämän suurkilpailun ympärille muodostuvaa tapahtumaa. Olemme tehneet päätöksen kilpailun ajamatta jättämisestä sille varattuna ajankohtana”, radan tiedotteessa perustellaan.

Kaikki muu onkin tässä vaiheessa auki. Vaihtoehtoina on siirtää Seinäjoki-Race myöhäisempään ajankohtaan tai perua se kokonaan. Siirtämistä vastaan puhuu se, että kansainvälinen kalenteri todennäköisesti ruuhkautuu loppuvuodesta ja päälle painavat myös oman radan Kuninkuusravit 31.7.-2.8.

”Mikäli lähtö päätetään siirtää toiseen ajankohtaan tänä vuonna, niin se tehdään yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä Suomen Hippoksen ja muiden raviratojen kanssa. Koska tahtomme on säilyttää kilpailun status mahdollisimman samanlaisena ja koko ravikentällä tämä kevät tulee aiheuttamaan myös kalenteripaineita, todennäköisintä on, että käännämme katseemme suoraan ensi kevääseen”, Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää linjaa tiedotteessa.

Jos ravitoiminta jatkuu, auki jää vielä, ravataanko Seinäjoella 18.4. jonkinlaiset ravit ilman päälähtöä.

”Kokonaisten ravipäivien osalta ratkaisut järjestämisestä tai peruuttamisesta pitää tulla ylempää. Puntarissa on nyt monia isoja asioita terveydestä talouteen”, Saranpää kiteyttää.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nyt se on varmaa: Ruotsin ravit jatkuvat entiseen malliin - ainakin toistaiseksi

Vahvistamaton tieto: Ravit Ruotsissa jatkuvat sittenkin

Shokkiuutinen Ruotsista - ravit seis sunnuntaista lähtien?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video