Uutiset

Hannu Torvinen: "Kuvio vielä kovasti auki"

Eilisiltana saatiin Ruotsin puolelta jymyuutinen, kun Travronden kertoi Hannu Torvisen muuttavan Ruotsiin. Uutisessa ei ollut monia yksityiskohtia, ja Torvinen kommentoi tänään asiaa hyvin vähäsanaisesti Ravinetillekin.
Anu Leppänen
Tack och adjö? Hannu Torvinen on muuttamassa Ruotsiin, mutta "kuinka pitkäksi aikaa ja millä kuviolla, on kovin auki".

Ajajaliigan 2019 kakkosnimi Hannu Torvinen, 28, kertoi Travrondenin uutisessa osoitteekseen Ruotsissa Söderby Gård eli Stall Sisun harjoituskeskus, jolla suomalaisista vaikuttavat mm. Petri SalmelaPekka KorpiMika Forss ja naapuritilalle muuttava Hannu Korpi.

"Se on suunnitelma nyt, mutta näinä aikoina asiat voivat muuttua tosi nopeasti", Hannu Torvinen huomauttaa.

"Aion toimia mahdollisimman vastuullisesti kaikissa tilanteissa, se on ihan ensisijaista. En osaa nyt vielä kertoa yksityiskohdista enempää. Tällä hetkellä olen vielä Suomessa, mutta tarkoitus on tosiaan muuttaa naapurimaahan lähipäivinä. Tuleeko olosta sielä lyhyt vai pitkä, ja missä töissä siellä vaikutetaan, jos vaikutetaan, ne asiat ovat vielä aivan auki. En aio ottaa mitään ylimääräisiä riskejä. Tämä on tosi kurja tilanne, mutta koitetaan tehdä parhaamme, että pysytään terveinä ja laaksosta päästään taas ylöspäin. Kerrotaan lisää sitten jos ja kun on jotain oikeaa uutista asiasta."

Pääset tästä Travrondenin netin alkuperäiseen uutiseen.

Tässä Ravinetin tiistai-iltainen uutinen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Parhaan valmentajan tittelistä kova kisa – valinta on taas vaikeaa

Roni Paldanilla uusia "siitostammoja" tallissa

Korven Ruotsin filiaali muuttaa - Massikin kuvassa vielä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video