Länsimäki tarjoaa talliaan vuokralle – ”Ajatuksilla on leikitelty” - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Länsimäki tarjoaa talliaan vuokralle – ”Ajatuksilla on leikitelty”

Jonny Länsimäki kiistää, että olisi jäämässä pysyvästi Ruotsiin – vaikkei täysin tyrmääkään sitä.
Anu Leppänen
Aino Vaaraniemi, Jonny Länsimäki ja kahden vuoden takaisesta kuvasta jo kovasti varttunut Jade-tytär ovat asuneet kohta kuukauden päivät Ruotsin Bodenissa.

Täysin mahdottomasta asiasta ei ole kuitenkaan kyse.

”Kaikenlaista on mielen päällä pyörinyt, ja ajatuksilla on leikitelty. Mitään semmoisia päätöksiä ei kuitenkaan ole vielä tehty”, Jonny Länsimäki painottaa.

Vahvan toisensuuntaisen signaalin voi kuitenkin saada siitä, että Hevospalvelu Länsimäki tarjoaa Facebookissa Ylistaron Mäki-Pohdon hevosurheilukeskuksessa sijaitsevaa talliaan vuokralle. ”Myös myyntimahdollisuus”, jälkikaneetissa todetaan.

”Ollaan vielä ainakin reilu kuukausi täällä, ja saattaahan se kuukausi venähtää kahdeksikin. Suomessa raveissa on varmaan aikamoista ruuhkaa, kun aletaan taas ravata, ja ihan ensimmäisessä aallossa ei ole pakko olla mukana”, Länsimäki taustoittaa.

”Ajateltiin, että jos joku sattuisi siksi aikaa tarvitsemaan tallia. Ja ainahan uusia talleja saa tarvittaessa tilalle, jos sellainen tilanne tulisi.”

Aloitus Bodenissa on täyttänyt Länsimäen odotukset.

”Hyvin ollaan saatu ajettua rahaa ihan tavallisilla hevosilla, ja hyvin on homma toiminut muutenkin. Apua on saatu kaikessa missä on tarvittu, ja radan suhtautuminen on ollut tosi positiivista”, Jonny Länsimäki kiittää.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikonlopun ravit: Teivosta Kajaanin ja Bodenin kautta Osloon

Päivän ravit: Bodenissa suomalaisryntäys - tyyntä myrskyn edellä

Päivän ravit: Australiasta Bodeniin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video