Uutiset

Ponikuninkuusravit järjestetään sittenkin - areenana Teivo

Ponikuninkuusravien tiimoilta saatiin vielä yksi käänne. Seppeleistä kamppaillaan sittenkin tänä vuonna, vain päivämäärä ja paikkakunta ovat muuttuneet.
Kuva: Anu Leppänen
Vuonna 2018 "Ponkkarit" käytiin Kuopiossa.

Ponikuninkuusravit järjestetään sittenkin myös tänä vuonna. Titteleistä taistellaan yksipäiväisessä tapahtumassa Teivon raviradalla sunnuntaina 20. syyskuuta. Tuolloin jaetaan kaikki perinteiset ponikuninkuustittelit, kertoo Suomen Hippoksen tiedote.

 

Käänteitä on piisannut. Ponikuninkuusravit oli alunperin määrä järjestää tänä vuonna Vermossa, mutta koronan takia tapahtuma siirrettiin Kaustiselle. Viime viikolla tiedotettiin, että Kaustisen Ponikuninkuusravit on peruttu kiristyvän koronatilanteen vuoksi.  

 

"Hienoa, että kentältä löytyi nopeasti vapaaehtoisia järjestäjiä. Teivo valikoitui tähän tilanteeseen parhaaksi, sillä raviradan varikkoalue on laaja ja siellä on mahdollista pitää riittävät turvavälit. Teivossa ei olla syyskuun lopussa myöskään niin sään armoilla, kun katokset riittävät kaikille osallistujille", kertoo Suomen Hippoksen poniraviurheiluvastaava Anni Järvinen Hippoksen tiedotteessa.

 

Yleisörajoituksista ja turvallisuusmääräyksistä tulee tietoa tuonnempana.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ponikuninkuusravit peruttu kiristyvän koronatilanteen vuoksi

Linnunlahti valokeilassa - enää kaksi viikkoa Ponikuninkuusraveihin

Livelähetys Ponikuninkuusraveista käynnissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video