Uutiset

Maarit Ollikaisella vilskettä: illalla odotetaan onnistumista, uusi hevonen tulossa ja varsat lupaavia

Kajaanissa Maarit Ollikaisen tallissa tapahtuu. Tänään Magic Mondayn tipsi saattaa olla hänen valmennettavansa, ja tallissa on uuttakin tulossa.
Anu Leppänen
Kajaanissa varsavoittoista ryhmää treenaava Maarit Ollikainen sai uuden tuoreen nelivuotiaan talliinsa ja on illan Magic Mondayssakin ehkä avainasemassa Four on The Floorinsa kanssa.

Ollikainen lähtee Kuopioon raveihin norjalaisen viisivuotiaan Four On The Floorin (Look De Star) kanssa hyvin odotuksin. Talliin on näillä näkymin tulossa tuore nelivuotias ruotsalainen ruuna Best Of Luck (Make It Happen) Jörgen Westholmilta. Lisäksi kajaanilaisvalmentaja kertoo olevansa tyytyväinen tallnsa varsoihin, neljään tuoreeseen kaksivuotiaasen.

"Four On The Floor kävi aivan liian kuumana, kun lähtö viivästyi toissakerralla onnettomuuden vuoksi", Ollikainen kertoo.

"Se meni aivan mönkään. Viimeksi sitten oltiin siksi ehkä liiankin varovaisia. Nyt eturivistä on eri tilanne, ja ruuna on nopea avaaja. Minkä taktiikan Santtu Raitala valitsee, sitä en osaa sanoa. Kuitenkin ollaan nyt taas ihan toiveikkaita, että ruuna voisi vaikka pärjätkin. Sillä ajetaan tämän jälkeen yksi startti. Sen jälkeen vähän talvitreeniä, ja sitten tullaan toivottavasti vielä vähän vahvempana ulos."

Best Of Luck on tallinne uusin hankinta, millaisesta ravurista on kyse?

"Se on vielä kokematon, mutta jotenkin tykättiin sen menosta ja ostettiin viikonloppuna. Perjantaina sen pitäisi tämän hetken suunnitelman mukana tulla pihaan, katsotaan sitten. Ihan kehityskelpoiselta se näyttää, vaikkei menestystä ole vielä tullut."

Lnkki Best Of Luckin tietoihin.

Mikä on tallin tilanne muuten?

"Tallissa on nyt 13 hevosta, jotka ovat aika varsapainotteisia, yksi vuotiaskin siinä mukana. Se on The Bankin ainoa jälkeläinen ainakin tuossa ikäluokassa, Lady Bank Artist, ja sen oriin jälkeläisethän ovat aloittaneet Ruotsissa hyvin. Neljästä kaksivuotiaasta huutokaupasta ostettu Luxus Match (Quite Easy) ja Hugo Artist (Smilin Eli) tuntuvat tällä kohtaa lahjakkaimmilta."

Maarit Ollikaisen valmennustallin Four On The Floor starttaa Magic Mondayn pääpelin kolmoskohteessa, Kuopion lähdössä kuusi klo 20.06 ohjelman mukaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kavioliiga GP -päivät ja Superlauantait vuonna 2021 muhkeilla palkintopoteilla - lähtöjen määrät nousevat ja lauantain alkamisajat aikaistuvat

Uutisviikko minuutissa: Massin jänne ja Kuopion rataongelmia

Kuopion radan väki kokoontui: "Perjantaina ajetaan lujaa hyvissä olosuhteissa"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video