Uutiset

Odd Herakleskin tulossa - maailman parhaat kokoontuvat Mikkelissä?

Maailman kovin kylmäveriravuri Odd Herakles, jonka H.V. Tuuri tosin haastoi tiukasti pyhänä Solvallassa, hyökkää rajusti Järvsöfaksin ME-tulosta päin. Mikä parasta - suunnitelma pitää sisällään kaksi Suomen reissua.
Elina Paavola
Odd Herakles on palaamassa "rikospaikalle" Suomeen ja Härmään sekä myöhemmin kesällä vielä Mikkeliin. Tähtäimessä ovat Järvsöfaksin ME-lukemat 17,9.

Mikkeliin on mahdollisesti luvassa heinäkuulle varsinaista herkkua, kun on mahdollista, että paikalla nähdään sekä paras lämminverinen ravuri tällä hetkellä, Face Time Bourbon, että paras kylmäverinen, Odd Herakles. Odd Heraklesin valmentajan Fredrik Franssonin suunnitelmissa Mikkeli on joka tapauksessa vankasti, kertoo tämän päivän ruotsalainen ravimedia Travronden.

Norjalainen Odd Herakles on siirtynyt kevään aikaina Ruotsiin perinteiselle kylmäveriseudulle Järvsöhön siitosorihommiin. Vaikka avausstartti tuotti "vain" kakkosen, on ori näyttänyt taas viihtyvänsä Ruotsissakin kahdella upealla voitolla. Nyt Fransson tosiaan suunnitelee vakavasti Järvsöfaksin ME:n 17,9 lyömistä, sillä luvassa on suunnitelman mukaan neljä mailin rykäisyä lisää putkeen Odd Heraklesille.

Seuraavaksi Odd Heraklesin ohjelmassa on Bjerke 13. tätä kuuta eli Alm Svartenin muistoajo. Päivää aiemmin Östersundissa kisattava Dubbelcupenin finaali ja revanssi kauden tappion aiheuttaneen Månlykke A.M.:n kanssa ei siis toteudu tässä, sillä jälkimmäinen juoksee Dubbelcupenissa. Odd Herakles teki viime vuonna Alm Svartenin lähdössä nykyiset Norjan ennätyslukemat 18,4. Viime pyhänähän se ja H.V. Tuuri myös ravasivat 18,6.

Tätä seuraa Härmän Nordic King 26. eli juhannuksena. Seuraavaksi on vuorossa koriradan Hagmyrenin Sleipners Elitlopp kuudes heinäkuuta ja sen jälkeen Mikkeli lauantaina 17. päivänä.

"Järvsöfaksin ennätys on kova pala, mutta yritämme sitä", "Frasse" Fransson kommentoi Travrondenissa.

Linkki Travrondenin uutiseen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuomas Korvenojalla edessä lonkkaleikkaus

Odd Herakles on toipumassa - hyviä uutisia!

Suomenhevosen päivänä monta tapahtumaa: Kuopion Suomalaisessa illassa Evartti ja H.V. Tuuri uusivat mittelönsä Savo-ajossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video