Uutiset

Kuisla osti Lexingtonista Tactical Landing -orivarsan, suomalaisia kimpassa monessa ja siitosoriuutisiakin

Hevoshuutokauppabisnes käy kuumana ajasta huolimatta, ja myös suomalaiset hevostoimijat ovat aktiivisina. Eilen illalla myöhään Lexingtonissa Kentuckyssä Reima Kuisla osti agentin välityksellä mielenkiintoisen orivarsan.
Amanda Stephen
Pebble Beach ja Todd McCarthy toinen elokuuta oriin ennätysjuoksussa The Red Milellä Lexington, Kentuckyssä. Oriin menestys on osaltaan poikinut lisää suomalaissijoituksia valmentajansa Noel Daleyn talliin. Niitä on tullut useita tämän viikon huutokaupassa.

Kentuckyssa valmentava ruotsalainen Anette Lorenzon huusi Reima Kuislan nimiin 30000 dollaria maksaneen orivarsan Lucky Lee De Vie. Oriin isä Tactical Landing (Muscle Hill) on siitoksessa uusi, ja sen ensimmäiset varsat ovat juuri tätä yksivúotisikäluokkaa. Lucky Lee De Vien emä My Lucky Word (Lucky Chucky) meni 11,0, tienasi 196853 dollaria ja voitti peräti 24 kertaa.

Tästä pääset Lucky Lee De Vien huutokauppasivulle.

Matts Sjöblomin osaomistamat australialaisvalmentaja Noel Daleyn valmentamat kaksivuotiaat, mm. peitsari Pebble Beach (Downbytheseaside), Palermo Hanover (Father Patrick) ja Danznqueen Hanover (Donato Hanover) ovat olleet voitokkaita tänä vuonna. Nyt Sjöblom ja muitakin suomalaisia on mukana Daleyn ostoksissa Lexingtonista. Näitä ovat ainakin ori Mystic Muscle (Muscle Hill, Lexingtonin huutokaupan numero 189), ori Seven Sins (Chapter Seven, 246), tamma Walnessa (Walner, 288), tamma Rosita (Bar Hopping, 409) ja ori Hale-Bopp (Cantab Hall, 747).

Tästä pääset Lexingtonin myytäviin varsoihin.

Linkki huutokauppatuloksiin.

Siitosorimarkkinoilla tapahtuu poistumaa Amerikassa ja Suomessa. Laakkosen perheen superori Andover Hall (Garland Lobell) siirtyy eläkkeelle 22 vuoden iässä. Suomessa taas Big Apple Deli (Conway Hall), 16, on jouduttu lopettamaan.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

President Lindy Kuislalta Ari Aatsingin treeniin

Uutisviikko minuutissa: rodeomeininkiä ja pelastusoperaatiota Vermossa - Calgary Games Solvallassa

Kuislan Mandela Zon siirtyi Ruotsissa Pekka Korvelta Oskar J. Anderssonille

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video