Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Soratiet kärsivät nyt märästä ja lauhasta säästä – painorajoituksia jo voimassa
Tilaajalle
|
UPM:n suuri muutos – vähemmän valmiita tuotteita ja enemmän materiaaleja muiden jalostettavaksi
Laboratorioliha
Yliö
Niko Räty & Toni Ryynänen
Tekniikka
|
Yliö: Solumaatalouden satokausi odotuttaa vielä itseään – edessä voi silti olla ruokakulttuurin vallankumous
Ruoka
|
New Scientist: Keinolihan valmistuksen päästöt nykyteknologialla jopa 25-kertaiset verrattuna naudanlihan tuotantoon
Ostaisitko eläinsolusta tehtyä keinolihaa? Paulig sijoittaa sveitsiläiseen startup-yritykseen, joka yrittää saada laboratoriolihan markkinoille mahdollisimman pian
Tutkimus: Laboratoriossa kasvatettu liha voi saastuttaa jopa enemmän kuin perinteisesti tuotettu
USA:ssa vaaditaan viranomaisten määritelmää sille, mitä saa kutsua lihaksi
Tilaajalle
Kolumni
Linnea Nordling
Lihasoossi – trendiruokaa vuonna 2050?
Tilaajalle
Miljardöörit ja maatalousjätti sijoittavat laboratoriolihaan: "Noin 30 vuoden päästä emme enää tapa eläimiä"
Tilaajalle
Keinolihan matka kaupan hyllylle lyhenee: Hinta putosi, maatalousjätti Cargill antaa rahoitusta
Tilaajalle
USA:ssa startup-yritykset kehittelevät kilpaa laboratoriolihaa ja lihan vegaaniversioita
Tilaajalle
Tutkijat yrittävät kasvattaa kanafileen yhdestä solusta
Aitoon pihviin matkaa