Päivän ravit: Vermon Isokengässä laatu korvaa määrän – Timo Nurmos ison rahan jahdissa Jägersrossa

Keskiviikkona ravataan normaaliin tapaan maan pääradalla Vermossa. Ruotsissa ravataan Xpress-tyyliin kahdella paikkakunnalla.
Run For Royaltylla on takanaan hieno kausi. Keskiviikkona taustavoimat jahtaavat Isokengän voittoa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vermossa ravataan yhdeksän lähdön iltaravit. Jo ennen Toto65-pelin alkua on jaossa hyvää rahaa nelivuotiaille lämminverisille. Derby-sarjan suosikki on Janne Korven Where Is My Mind.

Toto65-peli avauskohde on todella hieno lähtö vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta. Lämminveristen avoimessa Isokengässä on ainoastaan viisi valjakkoa, mutta kattaus on huippuluokkaa. Suur-Hollolan ja St Michel -ajon kesällä nimiinsä vienyt Run For Royalty kohtaa vahvat voimanpesät Kurri Jari Bokon ja Grainfield Aidenin.

Toto65-pelin neljäs kohde on suomenhevosten Tammatähti. Pitkän pakin ravikuningatar Suven Sametti kohtaa tutut kilpasiskot Ciiran Tähden ja Hetviinan.

Vermon ravit alkavat kello 18. Toto65-peli starttaa kello 19.10.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

TotoTV-studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Jarkko Litmanen ja Anssi Nurminen. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelijana toimii Lauri Hyvönen.

Ruotsin Toto86-pelin rataparina on Solvalla ja Jägersro. Illan suurimmat rahat jaetaan Jägersrossa ravattavassa kolmannessa kohteessa, mikä on kaksivuotiaiden Breeders Course -finaali. Ykköspalkinto on peräti 700 000 kruunua. Suosikki on Timo Nurmoksen tallin Tino Barosso.

Toto86-peli starttaa kello 21.30.