Kansanmusiikki soi Kaustisella ensi viikolla verkossa – luvassa on esimerkiksi eteläpohjalaista rytkettä - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Kansanmusiikki soi Kaustisella ensi viikolla verkossa – luvassa on esimerkiksi eteläpohjalaista rytkettä

VirtuaaliKaustinen huipentuu suureen yhteissoittoon sunnuntaina.
Tero Pajukallio
Kaustisen Nuorisoseuran tanssijoita esiintymässä Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla kesällä 2017

Kaustinen Folk Music Festival toteutuu yleisön suuresta toiveesta. Tapahtuman nimi on tänä kesänä VirtuaaliKaustinen, ja tapahtumapaikka on verkossa osoitteessa www.kaustinen2020.net.

Kaustisella on luvassa ensi viikolla 13.–19. heinäkuuta suoria lähetyksiä ja uusia videotallenteita joka päivä kello 10 alkaen. Aamuisin verkkosivuille ilmestyy nauhoitettuja ohjelmanumeroita, joiden tekemiseen on kutsuttu kaikkia pelimanneja mukaan.

Loppuviikosta nähdään kolme Kaustinen Live -konserttia suorana lähetyksenä Kaustinen-salista. Torstaina 16.7. lavalle nousee Konsta Jylhä -kilpailujen palkittuja esiintyjiä.

Perjantaina 17.7. on luvassa eteläpohjalaista rytkettä, ja lauantaina 18.7. yleisön toivekonsertin toteuttaa legendaaristen Yökatrillien vetäjä JPP. VirtuaaliKaustinen huipentuu suureen yhteissoittoon verkossa sunnuntaina 19.7.

Lue lisää

Suomalaisilla on kesätapahtumien ja kulttuurin jano eristyksen jälkeen – musiikkifestivaalien muutama uskalikko hamuaa tuhtia pottia

Rauman miehillä täysi maanantai Keski-Pohjanmaalla Halsualla: päivävuorossa kivet pois pellolta ja äestys – "Ilta- ja yövuorossa kylvän ohran"

Irlantilaisviljelijä järjestää virtuaalisen traktoritapahtuman – "Mukaan kelpaa kaikki, mikä liikkuu"

Pelimannien puskasoitto kajahtaa verkossa klo 14 joka toinen lauantai – tänään soittoa johtaa Kymenlaakso