Näin teet helposta mustikkarahkasta entistä maukkaampaa
Mustikkarahka saa lisämakua rukiisesta hapankorppumurusta.Mustikan makua täydentää tällä kertaa hapankorpusta tehty rapea muru. Mustikoiden tilalla voi käyttää myös puolukoita.
Mustikkarahka
6 annosta
- Ainekset
- 1 prk (2 dl) kuohukermaa
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 4 rkl fariinisokeria
- 3 dl (200 g) pakastemustikoita
- Pinnalle
- 4 (40 g) hapankorppua
- pakastemustikoita
Valmistusohje
Sekoita maitorahka, puoliksi sulaneet mustikat ja fariinisokeri.
Vaahdota kuohukerma. Nostele kermavaahto rahkaseokseen.
Murskaa hapankorput ja ripottele murut juuri ennen tarjoilua annosten pinnalle. Lisää muutama pakastemustikka koristeeksi.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


