Päivi Räsänen antaa tukensa kenttäpiispan blogitekstille – "Särkiön analyysi syntyvyyden vähenemisen yhteydestä avioliiton asemaan, seksuaalietiikan romahdukseen ja sukupuolihämmennykseen on osuva" - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Päivi Räsänen antaa tukensa kenttäpiispan blogitekstille – "Särkiön analyysi syntyvyyden vähenemisen yhteydestä avioliiton asemaan, seksuaalietiikan romahdukseen ja sukupuolihämmennykseen on osuva"

Kansanedustajan mielestä arvoympäristössämme on ajauduttu seksuaali- ja sukupuolivallankumouksen jälkeiseen henkiseen totalitarismiin.
Rami Marjamäki
Arvoympäristössämme on ajauduttu seksuaali- ja sukupuolivallankumouksen jälkeiseen henkiseen totalitarismiin, kirjoittaa kansanedustaja Päivi Räsänen (kd.).

Sananvapauden tilasta kertoo surullisesti episodi kenttäpiispa Pekka Särkiön blogitekstin tiimoilta, kirjoittaa kansanedustaja Päivi Räsänen (kd.) Facebook-päivityksessään.

Räsäsen mukaan tekstin jälkiseuraukset vahvistavat sen sisällön.

"Arvoympäristössämme on ajauduttu seksuaali- ja sukupuolivallankumouksen jälkeiseen henkiseen totalitarismiin, jossa avioliiton olemuksesta, sukupuolesta tai kohdussa elävän lapsen arvosta toisin ajattelevat vaiennetaan tehokkaasti."

Sosiaalisen median kautta tuleva painostus kohdistuu totuuden puhujan esimiehiin ja yhteisöihin, kuten nytkin, Räsänen kirjoittaa.

"Kohun tarkoitus on vahvistaa paheksunnan huutokuoron ja itsesensuurin noidankehää."

Räsäsen mielestä Särkiön analyysi syntyvyyden vähenemisen yhteydestä avioliiton asemaan, seksuaalietiikan romahdukseen ja sukupuolihämmennykseen on osuva.

”Minusta näyttää siltä, että "rakenteiden" kuten ydinperheen, avioliiton, pariuskollisuuden ja sukupuolijaon murentaminen ovat vähintään osaksi laskevan syntyvyyden taustalla. Avioliiton ideana on ollut ihmiskunnan sivu tuoda turvallinen ja pysyvä koti seksille, lasten saamiselle ja heidän kasvattamiselleen. Kun seksiin ei nykyisin tarvita avioliittoa, murenevat samalla avioliiton tähän asti turvaamat asiat.”

Jos ei kirkon pappi saa tätä sanoa ääneen, kuka sitten, kysyy Räsänen.

"Puolustusvoimat kiirehti vakuuttamaan sitoutuneensa ihmisten ehdottomaan tasa-arvoon ja jakamattomaan ihmisarvoon. Näihin olen itsekin syvästi ja vakaumuksella sitoutunut, enkä näe Särkiön omassa tekstissä mitään näiden vastaista."

Lue lisää aiheesta:

Puolustusministeri Kaikkonen kenttäpiispan möläytyksistä: "Tällaisilla lausunnoilla ei pidä haitata Puolustusvoimien hyvää työtä yhtään enempää"

Kenttäpiispa Särkiön asenteelliselle kirjoitukselle ei löytynyt ymmärrystä Puolustusvoimien tai kirkon johdossa – "Se on hyvä se", kirjoittaa pappi Jaakko Heinimäki

Juttua muokattu klo 20.52, Päivi Räsänen kommentoi aihetta Facebook-päivityksessään, ei blogissaan.

Lue lisää

Ikäsyrjintä oikaistava

Päivi Räsänen väittää: Valtakunnansyyttäjä määräsi puheistani esitutkinnan tarkastamatta tv-ohjelmaa, jota rikosepäily koskee

Perussuomalaisten Ville Tavio syyttää länsimaista kulttuuria laskevasta syntyvyydestä: "Kolme lasta synnyttäneet naiset voisi vapauttaa esimerkiksi kokonaan tuloverosta"

Virrat antaa jokaiselle vauvalle 4 000 euroa – potti maksetaan kahdeksan ensimmäisen elinvuoden aikana