Uutiset

Ruotsin sunnuntaiden GS75:een uudistuksia

Ruotsin sunnuntai-iltapäiviltä tutuksi tullut GrandSlam75:n ehdot muuttuvat ensi sunnuntaista saakka. Muutoksiin lukeutuvat se, että tässä pelissä ainoana kertyvät jackpotrahat jaetaan kaikissa voittoluokissa tästä eteenpäin, sekä se että pelaaminen vain ylävoittoluokkaan on jatkossa mahdollista. Päivitetty 14:15: pelaaminen vain ylävoittoluokkaan Suomesta mahdollista vasta ensi sunnuntaista eteenpäin.
Anu Leppänen
Totoajat pääsevät kevään aikana mittelemään, kuka on lyhyellä otannalla taitavin T-pelien sorvaaja.

Ensi sunnuntain eli maaliskun ensimmäisen Mantorpin GrandSlam75 pelataan siis aikaisemmasta poikkeavilla ehdoilla. Tähän saakka tarjolla on ollut takuupotti 1,5 miljoonaa euroa, jos löytyy vain yksi oikea rivi. Tuo takuupotti putoaa miljoonaksi, mutta peliin tulee vastapainoksi muita "porkkanoita". GS75-peliä, jossa rivimaksu on kaksinkertainen (10 senttiä, kun sen "normi" 75:ssä on viisi; tämä nostaa jackpotien mahdollisuutta. Alin maksuun tuleva voitto-osuus pelissä on sama kuin T75:ssä Ruotsissa, 1,5 euroa.), saa tästä eteenpäin halutessaan pelata vain seitsemän oikein -voittoluokkaan. Kertyvät jackpot-rahat järjestävä pelifirma, Ruotsin ATG, puolestaan jakaa jatkossa samoin kuin voitot kaikille voittoluokille muutenkin: suhtein 40%(7-oikein)-20%(6)-40%(5).

Veikkaus Oy:n asiakkaiden kannalta kiinnostava muutos sääntöteksteihin on myös, että jos kierros ajetaan jossain muussa maassa, takuupotti on 500000 euroa. Muutettu tekstihän voi tarkoittaa GS75:n rantautumista myös Suomeen jossain vaiheessa?

Päivitetty: Järjestelmäongelmasta johtuen pelkkään ylävoittoluokaan on mahdollista pelata vasta ensi sunnuntain kierroksen jälkeen tulevilla GS75-kierroksilla.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Normaalit" totopelit Ruotsin arkiraveihin loppuvat kuun vaihteessa

Ruotsin ravien voittajapelit, kaksarit ja troikat tekevät paluun!

Rajoitukset estävät Norjan raveja - Ruotsi lisää tänään totopeliä Suomeen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video