Uutiset

Ronaldo Malibun menestyksekäs Ruotsin kiertue keskeytyi mystiseen jalkavaivaan

Mika Forssin valmennuksessa Ruotsissa viidestä startista kaksi komeaa kirivoittoa ottanut Ronaldo Malibu kärsii oudosta jalkavaivasta. Ruuna palaa omistajalle kotiin Suomeen ja menee perusteellisiin tutkimuksiin.
Janne Ketola
Ronaldo Malibu toi menestystä Ruotsin rintamallakin rattailla kuvassa istuvalle Mika Forssille myös valmentajana. Nyt Ruotsin valloitus on kuitenkin "telakalla".

Ronaldo Malibu voitti Solvallassa helmikuun lopussa upeasti 86-lähdön 60000 kruunun ykköspalkinnolla, ja sitä edelsi 64-lähdön voitto Eskilstunassa saman kuun alussa. Kaikkiaan Ronaldo Malibulla on 10 voittoa 29 kilpailusta ja vajaan 60000 euron voittosumma. Juuri nyt ruuna on kuitenkin saapumassa kotiin Ruotsista Team Malibulle eli Karvisen perheelle Mäntsälään.

"Mika Forss viestitti, että kaikki ei ole kunnossa Ronaldon etujaloissa", Johanna Karvinen kertoo.

"Etupolvet ovat vaivanneet aikaisemmin, mutta mitään yhtä isoa vikaa ei ole kuitenkaan löytynyt. Nyt täytyy tutkia jalat perusteellisesti, ja ruunalle on jo aika Teivon klinikalle. Siellä yritetään paikantaa vika ja tehdä jatkosuunnitelma, jotta saataisiin jalat kuntoon."

Ronaldo Malibu menestyi ikäluokkansa kovissa lähdöissä Tapio Mäki-Tulokkaan valmennuksessa, esimerkiksi Kasvattajakruunuissa, voittaen esimerkiksi nelivuotiaiden välierässä mm. Lewis Alen. Derbyn finaalista se putosi saatuaan aivan liian myöhään ja kaukaa mahdollisuuden kiriin, ja ruuna tuli karsinnassa kuudentena voimissaan maaliin.

"Kykyjä Ronaldolla on aina ollut mukavasti. Nyt täytyy koittaa saada ruuna taas kohdilleen, jotta se pääsisi vielä näyttämään vauhtejaan."

Pääset tästä Ronaldo Malibun, 5, kilpailutietoihin.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video