Uutiset

Multijackpot avasi pelihanat Suomesta – kaikkien aikojen ennätysvaihto!

Rommeen pelattiin sunnuntaina Suomesta enemmän T75:ttä kuin koskaan aikaisemmin – mukaan lukien myös kotimaiset kierrokset.
Anu Leppänen
Paluu laajempaan Ruotsin ravipelitarjontaan voi tuoda plussaa Veikkauksen totopelimyynteihin jatkossa.

Tarkkoja Ruotsin vaihtoja Veikkaus ei julkista, mutta peli pyöri vinhasti.

”Edellinen Toto75-pelin ennätysvaihto oli 2019 Superlauantailta. Se lyötiin selkeästi”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna vertaa.

”Viikon kokonaispelikatteen budjettikin ylitettiin selkeästi. Se oli enemmän kun 2018 Rovaniemen kunkkariviikolla. Edellinen isompi kateviikko oli Lahden kunkkariviikko viime kesänä.”

Veikkauksen näkökulmasta erityisen ilahduttavaa on, että ennätysvaihtojen takana on myös ennätysmäärä asiakkaita.

”T-pelien viikkopelaajamäärä oli uusi ennätys. Aiempi ennätys oli viime vuoden Lahden kunkkariviikolta. Lisäksi sunnuntaina lyötiin yksittäisen päivän T-pelien pelaajaennätys”, Juha Ahjolinna mainitsee.

”Viime viikon kokonaispelaajamäärä oli samalla tasolla kuin esimerkiksi viime vuoden Finlandia-viikolla, kun supertähti Readly Express vieraili Suomessa ja herätti normaalia enemmän kiinnostusta.”

Eikä siinä vielä kaikki. Pelit myös osuivat hyvin!

”Veikkauksen pelaajien voitot suhteessa ulosmaksettavaan suomalaisten osuuteen olivat Rommesta 177 prosenttia plussalla. Suomalaisten palautusprosentti oli näin kokonaisuudessaan reippaasti yli 100”, Ahjolinna iloitsee.

Veikkaus: Suomeen yhdeksän yli 140 000 euron voittoa Ruotsin Toto75-pelistä

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Puolet Veikkauksen peleihin käytetyistä rahoista tulee seitsemältä prosentilta pelaajista – tunnistautuneena pelaa tällä hetkellä 80 prosenttia pelaajista

Veikkauksen pelikoneisiin tappiorajat syyskuun alusta – vuorokaudessa saa yhä pelata 500 euron ja kuukaudessa 2 000 euron edestä

Uuden tutkimuksen rahoitus pienenemässä ensi vuonna noin 50 miljoonalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video