Uutiset

Koronauutisia maailmalta: Italiakin avaa ravinsa, Copenhagen Cup ajetaan

Ruotsalainen Sulkysport-sivusto kertoo Italian käynnistävän ravikilpailutoiminnan uudestaan ja Tanskan Copenhagen Cupin ajettavan alustavana ajankohtana, mutta lasketuin palkinnoin.
Anu Leppänen
Italiassa päästään taas ravaamaan 4. toukokuuta alkaen.

Italiassa on ravikilpailutoiminnan aloituspäiväksi päätetty 4. toukokuuta. Ravit maassa ovat olleet keskeytyksissä 10. maaliskuuta lähtien.

Ennen Italiaa aletaan ravata tänään sunnuntaina Norjassa ja huomenna maanantaina Tanskassa. Suomessa kilpailutoiminta on keskeytetty tällä tietoa ainakin 13.5. saakka.

Tanskan ravivuoden kansainvälinen päälähtö Copenhagen Cup ajetaan suunnitellusti 17. toukokuuta, mutta luonnollisesti ilman yleisöä. Ykköspalkinto putoaa 375 000 Tanskan kruunusta 250 000 kruunuun ja kilpailun status muuttuu kutsukilpailusta ”tavalliseksi lähdöksi”, johon pääsee kahdeksan parasta karsintapisteillä ja kaksi hevosta villillä kortilla. Muita muutoksia päivän kilpailukutsuihin ei tule.

Ruotsin peliyhtiö ATG järjestää Copenhagen Cup –päivälle Toto75-kierroksen, joka lienee pelattavissa myös Suomesta. Normaalisti kaksipäiväisen tapahtuman lauantai 16. toukokuuta aikaistuu toukokuun 12. päivälle, ja sarjoihin saattaa tulla muutoksia.

Sulkysport.se: Danska storloppet utan publik

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaksi uutta Elitloppet-korttia: Cyber Lane ja Gelati Cut

Cyber Lanelle Copenhagen Cup ja ehkä lippu Elitloppetiinkin?

Ruotsin ravien voittajapelit, kaksarit ja troikat tekevät paluun!

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video