Päivän ravit: perjantai on raveja täynnä - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Päivän ravit: perjantai on raveja täynnä

Perjantaipäivän kulku on sellainen, että on vaikea löytää siitä kohtaa, jossa ei olisi menossa joitain raveja jossain päin maailmaa: on tietenkin Ruotsia kautta linjan, mutta myös Australiaa, Ranskaa ja Norjaa.
Anu Leppänen
Mika Forss ohjastaa tänään kahdella radalla: päivällä Solvallassa mm. itse valmentamaansa Valiant Dreamia ja illalla Bollnäsissakin kolmea ajokkia. Solvallassa Forssilla on ohjastettavia yhteensä neljä.

Suomalaisittain päähuomio kohdistunee osaksi jo alkuiltapäivään ja SolvallaanKatja MelkonNina Pettersson-PerkléninIikka NurmosenPekka KorvenHannu KorvenTimo Nurmoksen ja Petri Salmelan valmennettavia kilpailee lounasraveissa. Ohjissa nähdään mm. Mika ForssJorma KontioKaj WidellHannu Torvinen, Janina Seppälä ja Tomi Haapio. Nurmonen ja Hannu Korpi ajavat lisäksi itse valmennettaviaan.

Solvallan ravit alkavat Suomen aikaa kello 13.20. Pääpeli T65 menee kiinni 13.45.

Päivän kulku on muuten seuraava: 11.10 Suomen aikaa alkaa TotoTV:ltä kisat Australian Sheppartonista, missä kahdeksasta lähdöstä seitsemässä mennään peitsiä - yhdessä ravia. Ranskan Meslay du Mainen ravit alkavat 12.30. Sen jälkeen oli vuorossa Solvalla. Kun Solvalla vaikenee, alkaa Nornan Opland-Birissä alkuillan ajot 17.20. Ruotsin illan ravit ovat Visbyssä Gotlannin saarella 18.45 alkavat ravit (peli Suomesta alkaa T5:stä kello 19.30 lähdöstä kolme), sekä illan pääravit T64-ajot Bollnäsissä.

Bollnäsissä nähdään mm. Reijo Liljendahlin valmentamia hevosia sekä ohjissa mm. Kaj WidellMika Forss sekä Janne Korpi isänsä Pekan valmentamalla Arnie Expressillä.

Bollnäsin ravit alkavat kello 19.20. Pääpeli 64 menee kiinni 20.30 ja TotoTV:n asiantuntijalähetys illan Ruotsin raveista alkaa kello 19.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikonlopun ravit: Killerin Eliittiä ja Ruotsin superpottia

Päivän ravit: Don Williams jatkaa Seinäjoella - Åbyssä jackpot

Päivän ravit: Ruotsin T86 kesäaikaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video