Uutiset

Elitloppet veti Maaseudun Tulevaisuuden televisiokanavalle ennätysyleisön

Elitloppet-viikonloppua seurasi ennätysyleisö Maaseudun Tulevaisuuden kanavalla 26. Jo lauantain ravit keräsivät varsin mukavasti katsojia, mutta sunnuntaina suomalaisosallistujien värittämät Elitloppet-karsinnat kiinnostivat vielä enemmän.
LARS JAKOBSSON / TR BILD
Sunnuntain lähetyksen kohokohtiin kuului kylmäveristen Elitkampen. Sen voitti norjalainen Odd Herakles, jota ohjasti Tom Erik Solberg.

Kanava 26 näkyy lähes kaikissa antenniverkon kautta televisiota katsovissa talouksissa. Lähetyksen antenniverkkoon välittävän Digitan arvion mukaan sunnuntain lähetyksen parissa vähintään piipahti noin 85 000 katsojaa. Lauantaina vastaavaksi määräksi arvioitiin noin 60 000 katsojaa. Arvio perustuu HybridiTV -laitteista kertyvään dataan.

Aiemmin kanavan 26 piikkipaikkaa piti televisiointi viime vuoden kuninkuusraveista Lahdesta lauantaipäivältä 3.8.2019.

Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen on erittäin tyytyväinen katsojien määrään. Hänen mielestään katsojaluvut todistavat, että myös kotimaisella raviurheilulla on tilaisuus nostaa profiiliaan yleisön silmissä.

”Raviurheilulla on Suomessa tällä hetkellä vahvaa nostetta, koska muuten urheilua on kovin niukasti tarjolla. Olen iloinen, jos Suomen Hippos pystyy nyt hyödyntämään tilanteen. MT on tässä mielellään vahvasti mukana.”

Elitloppet kiinnosti tv-tuotteenakin – Suomesta Solvallaan ennätysvaihdot

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Mikkelin" Zacon Gio yllätettiin Roomassa

Ossi Nurmosen vauhtijuhannus: "Kaikki mahdollista, myös ennätykset ja H.V. Tuurin revanssi Norjan hirmusta Odd Heraklesista"

Amerikasta löytyy Euroopan valloitukseen kykeneviä tammoja - Kempin kasvatti ori Venerate loistaa eniten

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video