Uutiset

TalkKari selvittää Harri Koivusen valmennusfilosofiaa

Metsämäessä on erinomaiset mahdollisuudet antaa hevosille vaihtelevaa valmennusta.
Jukka Heiskala
Tämän viikon jaksossa Kari Lähdekorpi käy jututtamassa Harri Koivusta Turun Metsämäessä.

MT TalkKari vieraili Turussa Harri Koivusen Ravitallilla. Tallilla toimivat yhdessä isä-Harri ja poika-Olli sekä joukko hevosenhoitajia.  Ohjelmassa kuullaan, miten tallissa hevosia valmennetaan Metsämäen erinomaisilla valmennuspaikoilla.

Metsämäestä on radan lisäksi veryttelylenkki, kilometrin hiittisuora sekä noin 2 kilometrin metsälenkki, jossa on hyvä mäkivetopaikka sekä pehmeä suora, joten on erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa vaihtelevaa valmennusta.

Talleja on kaksi ja tarhoja riittävästi. Hevosia ajetaan paljon isoissa ryhmissä ja silti yksilöllisesti muun muassa erilaisilla vastuksilla. Vauhdit pidetään maltillisina.

Ohjelmassa kuullaan myös antaumuksella Metsämäen ratamestarin työtä tekevän Mika Ahtiaisen mietteet radan ja valmennuspaikkojen hoitamisesta.

Toimittaja Kari Lähdekorven kysyessä Harrin mielipidettä Suur-Hollolan tavasta ajaa kahtena päivänä toteaa Harri, että ne on "Suomes syntyneitte lämminveriste Kuninkuusravit".

Haastattelut: Kari Lähdekorpi

Kuvaus ja editointi: Jukka Heiskala

Dronekuvaus: Kalle Kammonen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Talkkari kohti Kunkkareita osa 5: Hetviina ja Tähen Toivomus

Talkkari vieraili hevoskasvattaja Arvo Ylitalon luona, jolla on hoivissaan kymmenkunta siitostammaa ja useita menestyneitä kilpahevosia

Talkkari vieraili Lapualla Jouko Paavolan luona tutustumassa muun muassa suomenhevosori Ville Kallen ja lämminveriruuna Troopersin treenaukseen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video