Uutiset

TalkKari selvittää Harri Koivusen valmennusfilosofiaa

Metsämäessä on erinomaiset mahdollisuudet antaa hevosille vaihtelevaa valmennusta.
Jukka Heiskala
Tämän viikon jaksossa Kari Lähdekorpi käy jututtamassa Harri Koivusta Turun Metsämäessä.

MT TalkKari vieraili Turussa Harri Koivusen Ravitallilla. Tallilla toimivat yhdessä isä-Harri ja poika-Olli sekä joukko hevosenhoitajia.  Ohjelmassa kuullaan, miten tallissa hevosia valmennetaan Metsämäen erinomaisilla valmennuspaikoilla.

Metsämäestä on radan lisäksi veryttelylenkki, kilometrin hiittisuora sekä noin 2 kilometrin metsälenkki, jossa on hyvä mäkivetopaikka sekä pehmeä suora, joten on erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa vaihtelevaa valmennusta.

Talleja on kaksi ja tarhoja riittävästi. Hevosia ajetaan paljon isoissa ryhmissä ja silti yksilöllisesti muun muassa erilaisilla vastuksilla. Vauhdit pidetään maltillisina.

Ohjelmassa kuullaan myös antaumuksella Metsämäen ratamestarin työtä tekevän Mika Ahtiaisen mietteet radan ja valmennuspaikkojen hoitamisesta.

Toimittaja Kari Lähdekorven kysyessä Harrin mielipidettä Suur-Hollolan tavasta ajaa kahtena päivänä toteaa Harri, että ne on "Suomes syntyneitte lämminveriste Kuninkuusravit".

Haastattelut: Kari Lähdekorpi

Kuvaus ja editointi: Jukka Heiskala

Dronekuvaus: Kalle Kammonen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravit: Jalostusvelho Martti Ala-Seppälä tekee asiat toisin kuin muut

MT Ravit tapaa syyskuussa Vidgrénin tallilla Vieremällä valmentajana aloittaneen Matti Nisosen: "Hyvin ollaan viihdytty"

Vuoden voitokkaimmalle Callela Einsteinille lisää takapakkia - joutui palaamaan kuntoutukseen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video