MT Ravit kohtaa ravikuningattaren Siilinjärvellä – Reino Miettinen: "Viides kerta sanoi meille sen toden" - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

MT Ravit kohtaa ravikuningattaren Siilinjärvellä – Reino Miettinen: "Viides kerta sanoi meille sen toden"

Juha Jokinen kävi jututtamassa Virin Camillan taustatiimiä ravikuningattaren kotitallilla. "Kyllä siinä sekaisin mentiin, ei siinä sanoja löytynyt", osaomistaja ja valmentaja Reino Miettinen kuvailee tunnelmia voiton jälkeen.

MT Ravit vieraili tällä viikolla tuoreen ravikuningatar Virin Camillan kotitallilla Siilinjärvellä. Tamman osaomistaja ja valmentaja Reino Miettinen oli yllättynyt ja riemastunut voitosta.

Hän kertoo, että tunnelmaa sunnuntaina viimeisen matkan jälkeen voisi kuvailla sanoin "puulla päähän lyöty".

"Kyllä siinä sekaisin mentiin, ei siinä sanoja löytynyt", Reino Miettinen kuvailee tunnelmiaan ja jatkaa: "Viides kerta sanoi meille sen toden." Seinäjoen kuninkuusravit olivat 13-vuotiaan Virin Camillan viidennet kuninkuusravit.

Virin Camillan hoitaja, Reino Miettisen vaimo Arja Miettinen kuvailee, että sunnuntain viimeisellä matkalla tuntui, kuin sydän olisi pysähtynyt: "Oli se hirmuinen tunteiden vuoristorata!"

Ääneen jaksossa pääsee myös Virin Camillan toinen osaomistaja, Miettisten tyttärenpoika Eemil Koikkalainen. Koikkalainen ja Reino Miettinen omistavat tamman tallinimen Scuderia Camerata takaa.

Paluu kotitallille oli riemukas, mistä kertoo videolla näkyvä, tallin oven viereen kiinnitetty suuri onnittelukyltti. Juhlia vietettiin jo heti sunnuntaina, ja ne jatkuvat ensi viikolla.

"Raviradalla on kakkukestit ensi viikon raveissa. Camilla on esillä pyttyineen ja loimineen", Reino Miettinen kertoo viitaten Kuopion Sorsasalon radalla tiistaina järjestettäviin raveihin.

Jaksossa tutustutaan Virin Camillan ajomaastoihin ja tallimiljööseen, joissa se on viettänyt jo 11 vuotta. Reino Miettinen esittelee autosta käsin ajoreittejä ja kertoo, miten tuoretta ravikuningatarta treenataan.

Reino Miettinen kertoo Juha Jokiselle myös siitä, miten ratsastaminen rauhoittaa muutoin varsin vilkasta tammaa.

haastattelut: Juha Jokinen

kuvaus ja editointi: Jukka Heiskala

tuottaja: Jussi Korkia-Aho

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT TalkKari Hanna Lepistön tallilla Vihdissä

Talkkari tapaa kesät Lammilla ja talvet Ivalossa asuvan Reijo Suomalaisen – lumella saa ajettua hevosille jykevän pohjakunnon

Lauri Hyvönen tapaa ruunaruhtinaan MT Ravien jaksossa – Roni Waarna teki Pertturista tähden

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video