Einari Vidgrén Oy:n ja Marko Hakkaraisen tiet eroavat - uutta valmentajaa etsitään - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Einari Vidgrén Oy:n ja Marko Hakkaraisen tiet eroavat - uutta valmentajaa etsitään

Suomen suuriin hevosenomistajiin kuuluva Einari Vidgrén Oy ja Marko Hakkarainen ovat purkaneet valmennussopimuksensa. Yhtiön Vieremän talliin etsitään uutta valmentajaa.
Anu Leppänen
Marko Hakkarainen perinteisissä Einari Vidgrén Oy:n väreissä.

Hakkarainen, 51, siirtyi takaisin Savoon ja Vieremälle Einari Vidgrén Oy:lle 2014 loppupuolella. Hänen valmennettaviensa voittoprosentti on vaihdellut viime vuosina 22:n (2016) ja 13:n (2018) välillä. Nyt osapuolet ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Hakkaraisen pesti päättyy jo elokuun lopussa.

"Olemme kiitollisia Markolle näistä vuosista ja kovasta työstä", sanoo Einari Vidgrén Oy:n toimitusjohtaja sekä suuren metsäkonevalmistaja Ponsse Oyj:n hallituksen jäsen Juha Vidgrén.

"Etsimme nyt aktiivisesti uusia ratkaisuja eli käytännössä valmentajaa 12 hevoselle Vieremän talleillemme."

Einari Vidgrén Oy:n taustalla on neljä metsäkoneguru Einari Vidgrénin poikaa. Einari oli myös raviurheilun saralla "kaikkien Einari". Hänen satsauksensa raviurheiluun oli suuri ja perinteet perheessä jatkuvat. Einari ohjasti mm. itse uuden Euroopan ennätyksen 13,3, oriillaan Barbo Assassinilla Mikkelissä 1980. Vidgrén kuoli äkillisesti 2010, mutta hänen perheensä on siis jatkanut Einarin viitoittamalla tiellä hevostenkin saralla. Yhtiön omistama Grande Diva Sisu voitti mm. tämän vuoden Halmstadin Sprintermästaren tammojen kilpailun StoSprinterin (ruotsalaisen Per Nordstömin valmennuksessa).

Ville Toivonen
Juha Vidgren.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: derbyväännöstä Face Timeen

Matti Nisonen Vidgrénien hevosten valmentajaksi

Jägersron derbyilta: Grande Diva Sisu Tammaderbyn finaaliin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video