Uutiset

Face Time Bourbon palasi voittajaksi

Lotteria-ajo Napolissa toi tappion Ranskan ravihirmulle Face Time Bourbonille, mutta tänään Vincennesissä ori taas omalla paikallaan Björn Goopin ohjastamana.
Elise Fossárd
Face Time Bourbon on palannut kotinurkille. Kuvassa ori treenaa valmentajansa Sebastien Guaraton kanssa kotisuoralla. Torstaina se voitti "nauraen" Vincennesissä radalla, jolla se viihtyy myös ilmeisen hyvin.

Zacon Gio voitti keulasta Lotteria-ajon, kun Face Time Bourbonilla (Ready Cash) otettiin alku varmanpäälle, ja ranskalaisori ehti kiriä vain kakkoseksi. Vincennesissä jälkimmäisellä oriilla oli Prix Marcel Laurentissa vastassa vain ikätovereitaan viisivuotiaita sekä kolme nelivuotiastakin. Peli oli yhtä maalia, ja Björn Goop sai suhteellisen sopuisasti hakea keulan vajaan 1000 metrin kohdalla. Ruotsalaistamma A Sweet Dance painoi tosin keulassa kovasti ohjille.

Loppu oli lähinnä muodollisuus, kun Goop lähinnä istui Sebastien Guaraton valmennettavan rattailla. Ajamattomuudesta huolimatta voittajaori meni 09,8 ryhmälähetyksellä 2100 metrillä. Olosuhteet Pariisissa olivat torstaina mitä mainioimmat. Alexandre Abrivardin kannustama tamma Feerie Wood (Rockfeller Center, jonka isä on Jag De Bellouet) kiri vahvasti kakkoseksi ajalla 10,0 ja johtavan rinnalle Face Time Bourbonin siirryttyä keulaan jäänyt Gu d'Heripre, 4, (Coktail Jet) kesti vahvasti kolmanneksi 10,1-tuloksella.

Prix Marcel Laurentin ykköspalkinto oli 38250 euroa. Face Time Bourbonin ansiot ovat nyt päälle 2,1 miljoonaa euroa. Oriilla tähdätään jälleen Prix d'Ameriqueen. Seuraavaksi startiksi on suunniteltu 27. joulukuuta Prix Tenor de Baune, missä se kohtaa edelleen vain ikätovereitaan.

Linkki Prix Marcel Laurentin tuloksiin.Oikeasta yläkulmasta kohdasta "replay" voit katsoa lähdön.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sobel Conway kiri mahtavasti Vincennesissä

Suomalaisjuhlaa Vincennesissä: Martin De Bos pysäyttämätön - Sobel Conway kakkosena

Sobel Conway kymppiajalla kakkonen Vincennesissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video