Uutiset

Ravi- ja hevosuutisten maksumuuria kiristetään – näin voit jatkaa lukemista

"Hyvän journalismin tekeminen maksaa ja siitä kannattaa maksaa."
Lari Lievonen
Maaseudun Tulevaisuus lisää hevosuutisointiaan. Samalla myös maksumuureja kiristetään. Pelkästään ravi- ja hevosuutisista kiinnostuneille on tarjolla edullinen tilausvaihtoehto MT hevoset -paketti.

Maaseudun Tulevaisuus jatkaa hevos- ja raviuutisointinsa vahvaa kehittämistä. Samalla myös raviuutiset siirtyvät MT:n normaalin maksumuurin piiriin.

Maaseudun Tulevaisuuden sivuilta voi lukea nyt kolme uutista viikossa ilman kirjautumista. Sen jälkeen lukijan pitää kirjautua omalla käyttäjätunnuksellaan, että näkee uutiset. Käyttäjätunnus on käytännössä aina maksullinen.

"Kuten muukin merkittävä uutissisältö, hevos- ja ravijournalismi vaatii hyviä tekijöitä ja asiantuntemusta. Hyvän journalismin tekeminen maksaa ja siitä kannattaa maksaa. On luontevaa, että myös nämä sisällöt siirtyvät maksumuurin taakse saman linjan mukaan kuin muukin uutisointimme", päätoimittaja Jouni Kemppainen linjaa.

Jos lukijalla on voimassa oleva MT Digin tai painetun lehden ja Digin yhdistelmätilaus, hän voi lukea kaikki Maaseudun Tulevaisuuden uutiset verkossa, myös hevos- ja raviuutiset. Pelkästään hevos- ja raviuutisista kiinnostuneilla on mahdollisuus hankkia edullisempi MT Hevoset -paketti, jolla pääsee lukemaan hevos- ja raviuutiset.

Ravi- ja hevosuutisten osalta suoraan kovan maksumuurin takana ovat sunnuntaisin ilmestyvät TalkKarin ja MT Ravien jaksot sekä isommat henkilö- ja asiantuntija-artikkelit. Niiden katsominen ja lukeminen vaatii siis aina kirjautumisen. Ilman kirjautumista pääsee edelleen Ravinetin hevosmarkkinoille.

"Maaseudun Tulevaisuus on panostanut merkittävästi ravi- ja hevosuutisointiin muutaman vuoden sisään. Näkyvin investointi on ollut Ravinetti-palvelun hankkiminen osaksi Maaseudun Tulevaisuutta maaliskuussa 2019", Maaseudun Tulevaisuuden hevos- ja raviuutisoinnista vastaava tuottaja Antti Savolainen kertoo.

"Verkon uutisoinnissa Ravinetti jatkaa hyväksi havaitulla linjalla ja yleistä hevosuutisointia muun muassa hevosten terveydenhuollosta, hyvinvoinnista ja ratsastuksesta lisätään. TalkKari- ja MT Ravit -ohjelmia jatketaan totutusti kerran viikossa ja samalla niiden sisältöä monipuolistetaan. Jatkossakin seurataan raviurheilua ja siihen liittyviä ihmisiä, mutta hevosen terveyteen ja erilaisiin hevosalan yrittäjiin liittyviä ohjelmia tehdään enemmän", Savolainen linjaa.

Edullisimmillaan MT Hevoset -paketti maksaa 12 kuukauden kestotilauksena 4,90 euroa kuussa. Keston tilaaja saa myös 12. helmikuuta ilmestyvän Ravinetin vuosikuvaston kaupan päälle kotiin toimitettuna. Se huomioiden kuukaudelle jää hintaa 3,65 euroa.

Kuukauden mittainen tilaus maksaa 6,90 euroa ja useamman kuukauden, mutta alle vuoden mittainen tilaus 5,90 euroa kuussa.

MT Hevoset -paketin tilausvaihtoehdot löytyvät täältä

Koko MT Digin voi tilata täältä

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hevoset ja hiihto – niistä ei oikein tahdo päästä eroon

Suomen Hippos suosittelee 14 vuorokauden karanteenia talliin muuttaville sekä ulkomailta palaaville hevosille

Myös hevonen mahtuu teille

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video