Uutiset

Indiana Jones valtasi Maaseudun Tulevaisuuden televisiokanavan lauantaina

Lähetys oli pakko keskeyttää.
Elina Paavola
Ravilähetys jouduttiin eilen keskeyttämään teknisten ongelmien takia.

Maaseudun Tulevaisuus lähettää yhteistyössä Hevosurheilu-lehden kanssa lauantaisin television antenniverkon MT26-kanavalla Toto75-ravit. Kello 14.10 alkava lähetys tavoittaa keskimäärin 60 000–70 000 katsojaa.

Eilen noin kello 16.27 kanavan valtasivat hevosvoimilta muut voimat kuvitteellisen arkeologin ja seikkailijan Indiana Jonesin johdolla. Katsojien kuvakaappauksista päätellen ruudussa ehdittiin nähdä Indiana Jonesin ohella muun muassa Australian rajalla -ohjelmaa sekä muuta Jim-kanavan ohjelmistoa still-kuvina.

Lähetyksen tekniikasta vastaavan Digitan Ossi Ilveskoski kertoo, että kello 16.27 alkaen kanavalla näkyi Jim-kanavan ohjelmien still-kuvia syystä, jonka selvitys on vielä kesken. Vikaa alettiin Ilveskosken mukaan korjata välittömästi, mutta 16.50 oli selvää, että tappio oli edessä: vikaa ei saataisi korjattua ennen lähetyksen loppua, joten lähetys katkaistiin.

Selvitystyö jatkuu parhaillaan ja Maaseudun Tulevaisuus seuraa tilannetta. Pahoittelemme katsojille aiheutunutta harmia.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Elokuvahistorian viilein tutkija innoitti kokonaisen sukupolven arkeologeja

Lauantain 75-lähetykset näkyvät jatkossakin MT26-kanavalla

Ravigaalaa voi katsoa suorana lähetyksenä lauantaina MT26-kanavalla ja TotoTV:ssä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video