Uutiset

Le Gros Bill ja Selmer I.H. saivat ensimmäiset kutsut Seinäjoki Raceen

Kevään suurkisojen kauden käynnistävään Seinäjoki Raceen on viisi viikkoa.
Elina Paavola
Le Gros Bill kuuluu ensimmäisiin kahteen Seinäjoki Raceen kutsuttuihin.

Lauantaina 17.4. kilpailtavaan Seinäjoki Raceen lähti sunnuntaina kaksi ensimmäistä kutsua.

Eilen hienon esityksen Kuopion Toto75:n kovimmassa sarjassa tehnyt Le Gros Bill lunasti paikan.

Viime vuonna kisaa ei koronakatkon vuoksi pidetty. Mutta toissa vuonna 5-vuotiaana osallistunut, Ingemar Hultqvistin valmentama Selmer I.H. tekee Seinäjoelle paluun revanssihengessä.

Kiinnostus kisaa kohtaan on Seinäjoen raviradan tiedotteen mukaan ollut aktiivista myös valmentajien suunnasta, kun kisassa on annettu usein näyttöjä myös Elitloppetiin.

"Koronatilanne ja sen vaikutukset ravitalouteen sekä hiljattain Espanjassa esiintynyt EHV-1 -virus tuovat valmisteluun lisää mietittävää. Lähdöstä pyritään silti saamaan jälleen mielenkiintoinen, uusiakin huippunimiä esiin tuova kansainvälisen kilpailukauden avaus", tiedotteessa todetaan.

Perustelut valinnoille:

"Valmentaja Ari Viander on asettanut Le Gros Billin tavoitteet korkealle, eilinen startti oli ensinäytös kohti suurempaa menestystä. Ori oli vuoden alussa ensimmäisiä kirjauksia kisajärjestäjän toivelistalla viime kauden kehityksen ja menestyksen johdosta. Sen kausi alkoi näytöstyyliin eilen Kuopiossa. "

Toto75-karonkka: Le Gros Bill on valmis kovempiin tehtäviin

"Selmer I.H:n viime kisan epäonnistuminen meni sairastumisen piikkiin, mutta hyvällä tasolla läpikäyty viime vuosi ja suvereeniin tyyliin napattu tuore voitto 11,3a -tuloksella ansaitsevat paluun Pohjanmaalle. Stall Ratun matkaan on kaavailtu mukaan myös Dante Godiva tavoittelemaan Harper Hanover-pääsylippua Etain Royal Stayerista."

Linkki Selmer I.H. Umåker 7.3. 2021

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pääsiäisen uutisviikko minuutissa: jääkiekon maailmanmestari tarttumassa kilpaohjiin - suurkilpailuspekulointia urakalla

Heavy Sound ja Ubertino Grif mukaan Seinäjoki Raceen – Le Gros Billin tilanne epävarma

Le Gros Billin Finlandia-aika on valmentajalle kiireviikko muutenkin: "Voi olla että yöunet jäävät vähiin"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video