Uutiset

Hallitus on päivittänyt exit-strategiaansa - ”Näyttää siltä, ettei enää olla kaukana siitä, että yleisö pääsee taas raveihin”

Hallitus piti keskiviikkoaamuna tiedotustilaisuuden koronarajoitusten purkamisten tiimoilta.
Jokimaan arkisto / Sonja Nurmi
Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäällikkö Tomi Himanka on toiveikas sen suhteen, että pian päästään avaamaan raviratojen yleisöportit.

Maan hallitus esitteli keskiviikkoaamuna päivitettyä näkemystään siitä, missä tahdissa ja miltä osin koronarajoituksia voitaisiin lähteä purkamaan ja niin kutsuttua exit-strategiaa siirtämään täytäntöön.

 

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko kertoi tiedotustilaisuudessa, että: ”Tavoitteena on, että sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvia enintään 50 hengen tilaisuuksia saa järjestää perustason alueilla mahdollisimman pian”.

 

Hän täsmensi tviiteissään, että: ”Lisäksi AVI:n (aluehallintovirasto) päätöksillä soveltuvissa ulkotiloissa, kuten jalkapallostadioneilla, osallistujia voi olla enemmän, jos tilaisuuden terveysturvallisuus, turvavälien noudattaminen ja sumppujen välttäminen voidaan ottaa huomioon”.

 

Edelleen Saarikko tviittasi, että hallitus oli eilen sopinut kahden metrin turvaväleistä luovuttavan ulkona järjestettävien tilaisuuksien osalta kesäkuussa.

 

Mitä nämä lausunnot tarkoittavat ravien yleisörajoitusten osalta, Hippoksen markkinointi- ja kehityspäällikkö Tomi Himanka?

 

Hyviä asioita, mutta ne vaativat vielä AVI:n päätöksiä. Se, tulevatko ne päivässä vai viikossa, ei ole vielä tiedossa. Mutta nyt näyttää siltä, ettei enää olla kaukana siitä, että yleisö pääsee taas raveihin”, Himanka kommentoi asiaa tuoreeltaan.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Yleisöä radoille kesäkuussa? ”Pidän todennäköisenä, että avautuminen tulee voimaan portaittain”

MT26-kanava näyttää lauantain 75-ravit vuoden loppuun saakka

Viikon vieras: ”Raveista pitää tehdä helpommin lähestyttävää”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video