Uutiset

St Michel on kuin onkin Face Time Bourbonin suunnitelmassa

Hyviä uutisia suomalaisille ravifaneille: maailman ykkösravurin Face Time Bourbonin pääomistaja Antonio Somma vahvistaa St Michel -ajon 2021 olevan oriin kilpailuohjelmassa.
Terhi Piispa-Helisten
Nähdäänkö Face Time Bourbon ja oriin pääomistaja italialainen Antonio Somma (vas.) heinäkuussa Mikkelissä? Kuva on Vermon UET Grand Prixistä syksyltä 2019.

Face Time Bourbonin taustavoimat saivat kutsun kisaan tiistaina. Kahdessa päivässä Napolista oriin pääomistajalta tuli vihreää valoa. Mikkeli on järjestämässä lentokuljetuksen Keski-Euroopasta nimenomaan tälle ranskalaishevoselle, jos se on saapumassa. Nyt palaset ovat siis loksahtelemassa paikoilleen. Kukaties Mikkelissä nähdään vastaavaa ravifestivaalimeininkiä, kuin vuonna 2002 Varennen saavuttua Italiasta Savoon?

Face Time Bourbonin pääomistajan Scuderia Bivans Srl:n (omistaa mm. myös Elitloppet-kakkosen Vivid Wise AS:n ja on kasvattanut Face Time Bourbonin kovimman haastajan Zacon Gion) taustalla oleva Antonio Somma vastasi ensin tiistaina taustavoimien olevan alustavasti kiinnostuneita St Michelistä. Asiasta piti ensin keskustella oriin valmentajan Sebastien Guaraton kanssa. Tänään torstaina, keskusteltuaan valmentajan kanssa kesän tulevista starttisuunnitelmista, Somma viestitti seuraavaa:

"Olemme kiinnostuneita tulemaan Suomeen ja Mikkeliin. Lopullinen ratkaisu tulee kesäkauden avausstartin (Prix Rene Balliere Vincennesissä sunnuntaina 27. tätä kuuta) jälkeen. Palaamme asiaan 28. päivä!"

Näin vaikuttaa siltä, että lauantain Suurmestaruusajossa Mikkelissä nähtäisiin kylmäverimaailman ykkönen Odd Herakles Norjasta ja pyhän pääkilpailussa St Michelissä 80000 ykköspalkinnosta ravimaailman kohutuin nimi Face Time Bourbon. Uudesta rataennätyksestä Mikkeli maksaa vielä 10000 euroa lisää. Ennätys on 08,9 viime kesältä ja Next Directionin nimissä.

"Mahtavalta kuulostaa", iloitsee Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen

"Kun lisätään tähän, että asiantuntijoiden mukaan yleisöäkin pääsee paikalle, todennäköisesti jopa melko rajoituksetta, lämpö on tosiaan nousussa."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mikkeli edelleen mahdollinen Face Time Bourbonille epäilyistä huolimatta

Pekka Lillbacka valmistelee "uuden normaalin" Nordic Kingiä - kunkkareista ei uutta

"Solvallassa 8, Bjerkessä 10 ja nyt Härmään rata 12. Arpaonnemme ei ole ollut ihan täydellinen viime aikoina"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video