Uutiset

Le Gros Bill mukana lauantaina Killerillä - Kymi GP:kin silti lähellä

Spekulaatiot käyvät vauhdilla suomalaisten ja ulkomaisten suurkilpailujen ympärillä. Tänään valmistui Killerin Eliitin lauantain lista. Siellä on mukana Le Gros Billkin, mutta ruuna voi hyvinkin jatkaa siitä viikon päästä Kymi GP:ssäkin silti.
Anu Leppänen
Le Gros Bill ja Antti Teivainen nähdään ensi lauantaina perinteisessä Killerin Eliitissä. Se ei sulje pois mahdollista Kymi GP-osallistumista viikko siitä.

Moni on ihmetellyt missä Le Gros Billin kutsu kotiratansa Kouvolan vuoden huipputapahtumaan Kymi Grand Prixiin viipyy? Sellainen on ilmeisesti tulossa, jos ruuna suorittaa tasollaan ensi lauantain Killerin Eliitissä. Sinne Ari Vianderin valmennettava joka tapauksessa suunnistaa, ja myös heinäkuun alun Suur-Hollola-ajo on suunnitelmissa - luonnollisesti.

"Killerille mennään joka tapauksessa", Viander vahvistaa.

"Nuorempana ruuna tarvitsi pitempiä starttivälejä, mutta näin vanhemmiten lyhyehköt starttivälit eivät ole olleet ongelma. Menihän se esimerkiksi hyvin viime kesänä Suur-Hollolassa lauantai-sunnuntai -akselilla. Nyt tulee sitten ehkä viikon välein, mutta siitä on sitten pari viikkoa aika sopivasti Suur-Hollolaan. Hevonen oli hyvä Vermossa ja hyvältä se on tuntunut sen jälkeenkin. Oikealla tiellä ollaan jälleen."

Killerjärvelle tuli hidasteeksi isoin numero 10.

Pääset tästä Killerin Eliitin 2021 lähtölistaan.

"Killerillä ja mahdollisessa Kymissäkin jatketaan takakengät jalassa. Ei sillä Vermonkaan perusteella ole isoa merkitystä, mutta joku Suur-Hollolan finaali voisi ehkä olla paikka, missä niitä voisi taas riisua. Takakaviot eivät ole ruunan paras kohta, eikä koko ajan voi ajaa ilman kenkiä, mutta en tosiaan tiedä kuinka suuri vaikutus sillä edes on? Arto Hytönen soitti Kouvolan radalta ja lupaili, että Le Gros Billille olisi paikka Kymi GP:ssä, jos se vain on hyvä Killerillä, joten ilmeisesti sinne ollaan pääsemässä, kunhan hevonen pysyy vain tasollaan."

"Säästämme Le Gros Billille paikkaa sinne asti", vahvistaa Kouvolan raviradan toimitusjohtaja Arto Hytönen, joka vastaa myös Kymi GP:n rakentamisesta.

"Hän sanoi että ajavat joka tapauksessa Killerillä. Hyvässä yhteishengessä sovittiin että jutellaan Killerin jälkeen."

Hyvänä uutisena saatiin lauantai-illan TotoTV:n lähetyksessä Hytösen haastattelussa kuulla, että viranomaiset olivat antaneet luvan myydä lippuja Kouvolan raviradalle Kymi Grand Prixiin myös ulkoalueille. Aiemmin tiedossa oli vain, että ravintolapaikkoja voi myydä tietyin rajoituksin. Ulkoalueille saa myydä lippuja sillä edellytyksellä, että terveysturvallisuus toteutuu riittävällä tavalla.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kymi GP: Short In Cashin Nikkanen joutui lennonjärjestäjäksi

Jättisukuinen Urchin Isto Kuismalle - tallikaverit mainiossa iskussa

Markku Nieminen: Lexus aloittanee Härmästä, Kouvola kutkuttelee ja illan Vincenneskin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video