Uutiset

Ikäluokkahevonen Matti Nisoselle – "Seurasin tamman otteita jo ikäluokkalähdöissä edelliskausina. Luulen sen riittävän omissa sarjoissaan, jos vain saamme viimeisen vaihteen takaisin."

Tallin hevoset ovat olleet hyvässä vireessä alkukaudesta.
Terhi Piispa-Helisten
Sahara True Lies siirtyi Matti Nisosen valmennukseen. Kuvassa tammalla ajaa Henri Bollström.

Tammakriteriumissa kolmanneksi ja varsinaisessa Kriteriumissa viidennen sijan napannut Sahara True Lies siirtyi alkuviikosta Henri Pehkoselta Matti Nisosen valmennukseen Vieremälle.

Matti Nisosen mukaan omistajina jatkaa suurilta osin sama porukka, mutta paikanvaihdoksella yritetään piristää Timo Korvenheimon valmennuksesta ikäluokkalähdöissä kilpaillutta tammaa.

"Sahara True Lies tuli maanantaina, niinpä minulla ei ole kokonaisvaltaista kuvaa tammasta. Se riitti oikein hyvin ikäluokkakilpailussa. Mutta yli 60 000 euron voittosummalla se on nyt viisivuotiaana joutunut juoksemaan melko kovissa lähdöissä."

Tallin uusin tulokas starttasi viikko sitten maanantaina vanhan valmentajan käsistä ollen neljäs Oulussa. Ihan heti Sahara True Lies ei kuitenkaan ole debytoimassa Nisosen tallista.

"Annetaan tamman sopeutua meidän systeemeihimme. Katsotaan jos löydettäisiin pienillä muutoksilla jälleen viimeinen puristus takaisin. Mielenkiintoinen tulokas kaiken kaikkiaan”, toteaa Matti Nisonen, jonka valmennettavat ovat menneet mukavasti tänä vuonna.

Voittoprosentti on tältä vuodelta 19, ja valmentaja on tyytyväinen tallin yleisilmeeseen.

"Meidän valmennustiimimme on löytänyt oikean sävelen, ja hevoset ovat suorittaneet kiitettävällä tasolla. Ruotsista tulleet vahvistukset Leader Brodde, Djokovic ja Radetzky ovat tehneet kiitettäviä esityksiä jo Suomessa olleiden hevosten kanssa. Näyttää oikein mielenkiintoiselle näin kesäravikauden alkaessa”.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravit tapaa syyskuussa Vidgrénin tallilla Vieremällä valmentajana aloittaneen Matti Nisosen: "Hyvin ollaan viihdytty"

Rupeltaja vaihtoi tallia

Matti Nisonen Vidgrénien hevosten valmentajaksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video