Uutiset

Janne ja Pekka Korpi rakentavat Magic Madonnaa syksyä kohden – "E3-karsintoihin Eskilstunaan osallistutaan ainoastaan tamman tehdessä oikein hyvän juoksun Rommessa"

Janne Korpi kertoo myös Mandela Zonin ja Bee Combon kuulumiset.
Anu Leppänen
Janne Korpi kertoo Magic Madonnan kehittyvän starttien myötä.

Pekka Korven valmentama Magic Madonna on startannut kolmevuotiskaudellaan kahdesti. Ensimmäisestä kilpailusta toukokuussa Örebrosta tuli voitto. Toisessa startissaan Eskilstunassa kesäkuun alussa tamma noteerasi hienon tuloksen 1.15,3 täydeltä matkalta, mutta joutui kuitenkin tyytymään kolmanteen sijaan.

Ohjastaja Janne Korpi on tyytyväinen Magical Princessin täyssiskon uran aloitukseen.

"Magic Madonna ei missään nimessä ole vielä valmis kilpahevosena, vaan kehittyy starttien myötä. Viimeksi Eskilstunassa saimme turhan kovaa painetta viimeisellä takasuoralla. Joten siihen nähden kolmas tila oli hyvä suoritus”, analysoi Janne Korpi jalosukuisen tamman uran aloitusta.

Perjantai-iltana Rommessa Magic Madonna osallistuu T64-pelin toisena kohteena ravattavaan kolmevuotiaiden E3 Bonus-lähtöön. Ohjaksiin tarttuu tällä kertaa Ruotsin ajajaliigaa johtava Ulf Ohlsson. Sen suurempaa dramatiikkaa ohjastajanvaihdokseen ei kuitenkaan liity.

"En itse pääse paikalle perjantaina, ja on samalla mielenkiintoista nähdä tamma Ohlssonin ohjastamana”, toteaa Janne ohjastajanvaihdoksesta.

Reilun viikon kuluttua Rommen lähdöstä ovat ohjelmassa ensimmäiset E3-karsinnat 2 140 metrin matkalla Eskilstunassa. Pekka Korven valmennettavat ovat vuosien saatossa menestyneet mainiosti E3-lähdöissä.

On kuitenkin epävarmaa, nähdäänkö Magic Madonnaa lähtöviivalla Eskilstunassa kesäkuun 20. päivä.

"Katsotaan ensin perjantain startti, ja mietitään sen jälkeen, olemmeko jo nyt mukana E3:ssa. Ei noin koviin koitoksiin kannata lähteä, jos hevonen ei vielä ole valmis. Tärkeämpi tähtäin Ruotsissa Magic Madonnalle on lyhyt 1 640 metrin E3-kilpailu. Ne karsinnat ajetaan elokuun alussa Rommessa, ja sitten syksyllä on Suomessakin hyvärahaisia kilpailuja”, pohtii Janne Korpi.

Korven valmennettavista ainakin Bee Combo nähdään oriiden ja ruunien E3-karsinnoissa. Tasaisen hyvin kilpaillut ori oli neljäs hyvällä 1.14,1a täyden matkan tuloksella.

Muista Pekka Korven Ruotsin filiaalin hevosista Mandela Zon menestyi hienosti V75-lähdöissä kevään aikana. Viimeksi Klass I-finaalissa Elitloppet-lauantaina esitys pilaantui laukkoihin.

"Ilman kenkiä ajaminen ei sopinut Mandela Zonille. Hoidimme oriita hieman startin jälkeen, ja luulisin starttaamisen olevan ajankohtaista noin kuukauden päästä."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pauli Savolainen liisasi Iikka Nurmoselle siirtyneen Fantom Factorinsa kasvattajalle - muistelee menestysaikoja lämmöllä muttei kaipaa

Haimoon kova ulosmitattu ravitila siirtyi kiinteistövälittäjälle

Vihdin kuulu hevostila oli pakkohuutokaupassa kahdesti - tarjouksia ei hyväksytty

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video