Uutiset

Vermossa keskiviikkona sekä huippujalkapalloa että raveja

Yleisörajoitukset ovat haihtumassa, kesä tulee ja jalkapallokisatkin koskevat vihdoin suomalaisiakin. Näistä kaikista asioista pääsee nauttimaan ensi keskiviikkona Vermossa!
Miika Lähdeniemi
Vermossa on jo kokemusta jalkapallon kisastudioista. Kuva on otettu 15.11.2019 Vermosta, kun Huuhkajat varmistivat EM-lopputurnauspaikkansa.

Keskiviikkohan on muutenkin Vermon päivä, mutta ensi keskiviikkona erityisesti. Silloin iltapäivällä, tarkalleen ottaen kello 16 alkaen, pelataan Suomen toinen EM-lopputurnausottelu ikinä, vastassa Venäjä Pietarissa. Vermossa ottelu näytetään kesäterassin edestä jättiscreeniltä. Ottelun jälkeen jokseenkin nappiin alkavat keskiviikkoillan ravit.

Lippupolitiikka on jännä. Vermossa saa olla ilman maksua klo 17:ään asti. Sen jälkeen ennakkoon hankittu lippu on maksanut kahdeksan euroa. Portilta se maksaa kympin.

Ravien aikataulua EM-matsi muuttaa ainoastaan siten, että koelähtö ajetaan kello 17 normaalin 17.20 sijaan. Illan päälähdössä Tawaststjeran Muistoajossa kohtaavat viisivuotisikäluokan suomenhevosten parhaat Kriteriumin ykkösen Ville Kallen johdolla.

Tästä pääset Vermon kotisivun tiedotteeseen.

Miika Lähdeniemi
Vermon voittajia!
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Videohaastattelu: Kuinka käy Team Melkko & Sorosen lauantaina Vermossa, Mats Havulehto?

Uudenmaan koronarajoituksia lievennetään – Vermon kilpailupäällikkö: "Saamme käytännössä ottaa raveihin niin paljon yleisöä kuin halukkaita on tulossa"

Katastrofin ainekset Vermon vesimyrskyssä Derbyn karsintojen alla: "Minä muuna päivänä tahansa!"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video