Uutiset

Kymi GP värväsi ME-ruuna Seismic Waven - rata-arvonta maanantaina livenä

Timo Nurmoksen valmentama Seismic Wave, ruunien ME-aikaa 08,5 kolmevuotiaana Lexingtonissa The Red Milellä sivunnut menijä, tulee Kouvolaan ensi viikolla. Nyt kuusivuotiaana se nousi mukaan Elitloppetiin ja seuraavaksi Kymi Grand Prixiin viikon kuluttua.
Anu Leppänen
Kansainvälistä hommaa! Timo Nurmos tuo Kouvolaan ruunien ME:n 08,5 juosseen jenkkiruunan Seismic Waven.

Seismic Wave ei onnistunut omassa Elitloppet-karsinnassaan. Sen oletettiin kiihdyttävän keulaan, mutta näin ei käynytkään. Kun ruuna ei ollut mukana kovimmassa kiihdytyksessä, ei sen jälkeen ollutkaan mahdollisuutta enää nousta kärkeen parijonosta. Vauhti kiihtyi todella rajusti loppua kohti, ja kirisuoralle tultaessa Seismic Wave laukkasi.

"Oman tulkintani mukaan kuski vain ei ladannutkaan alkuun", Timo Nurmos kommentoi.

"Ratkaisu oli ihan ovela, mutta se osoittautui vääräksi lopputuloksen perusteella. Laukka ei huoleta, sillä se tuli Solvallan pahassa paikassa ihan 00-vauhdissa. Tutkimme hevosen läpikotaisin, eikä siitä löytynyt mitään vikaa. Ruuna on valmis uusiin suurkilpailukoitoksiin sekä vireen että kapasiteettinsa puolesta."

Seismic Waven ohjastaja Kouvolassa on tätä kirjoitettaessa vielä auki. Kotimaan kärkinimistä esimerkiksi Santtu Raitala on sitoutunut MAS Champin rattaille.

Kymi Grand Prixin raviradat arvotaan julkisesti. Maanantaina kello 13 alkaa Kouvolan raviradan facebook-sivulla livelähetys arvonnasta.

Tässä toistaiseksi Kymi Grand Prixiin kutsutut hevoset, jotka ovat vahvistaneet tulonsa 19. kesäkuuta Kouvolaan. 1. palkinto on 100000 euroa, mukaan otetaan 10 valjakkoa. Nimen perässä omistajan kotimaa.

Aetos Kronos, USA

Short In Cash, Suomi

Grainfield Aiden, Suomi

Next Direction, Suomi

Delia du Pommereux, Ranska

Ce Bello Romain, Ranska

MAS Champ, Suomi

Seismic Wave, Ruotsi

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lauantaina Ruotsissa ikäluokkakisojen finaalit: Lara Bokon kanssa kaikki on mahdollista

Teivon karsinnat: Siirin Valtsu ja EL Jetpack hurmasivat

Mika Forssin vauhtiviikko: Kriteriumin karsintoja Teivossa, Bodenia ja Kriteriumin finaalit Solvallassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle