Uutiset

Valokaja Hindö mukaan Kymi GP:n osallistujalistalle – Billie De Montfort Jouni Kaikko memorialiin

Orin ohjissa Kouvolassa nähdään Bazire.
LENA EMMOTH / TR BILD
Valokaja Hindö on kovissa lähdöissä marinoitu ori, jonka voittotili on vielä avaamatta tälle kaudelle.

MT Ravinetin kansainvälisistä lähteistä saamien tietojen mukaan Kymi GP:n osallistujalista saa mukaan vielä yhden kovan vieraan Ranskasta. 10-vuotias tanskalaisori Valokaja Hindö on tienannut 780 000 euroa ja juossut ennätyksen 1.09,3a.

Eirik Djuven omistamaa hevosta valmentaa Jean Michel Bazire. Kouvolassa sitä ohjastaa Nicolas Bazire. Viimeksi ori on startannut 30.5. Solvallassa, tuloksena hylkäys. Sitä edellinen startti oli 19.5. Prix Des Ducs De Normandie -lähdössä Caenissa. 2450 metriä taittui aikaa 1.11,1 ja sijoitus oli viides Etonnantin voittamassa lähdössä. 2.5. ori oli toinen myös Kouvolaan saapuvan Ce Bello Romainin jälkeen ja juoksi mailin aikaan 1.10,1, kun voittaja meni 1.09,9. Tammikuun lopulla Valokaja Hindö oli mukana Prix d'Ameriquessa, joskin ilman menestystä.

Tammoille rajattu Jouni Kaikko -memorial saa todella kovan luokan osallistujan, kun mukaan on tulossa 2,4 miljoonaa euroa tienannut Billie De Montfort. 4-vuotislähtöön on tulossa Beautiful Colibri, joka oli Elitloppet-sunnuntaina 4-vuotistammaeliitissä takarivin lähtöpaikalta toinen ajalla 1.10,1a/1640m.

Kymi Grand Prixin raviradat arvotaan julkisesti. Maanantaina kello 13 alkaa Kouvolan raviradan facebook-sivulla livelähetys arvonnasta.

Tässä toistaiseksi Kymi Grand Prixiin kutsutut hevoset, jotka ovat vahvistaneet tulonsa 19. kesäkuuta Kouvolaan. 1. palkinto on 100 000 euroa, mukaan otetaan 10 valjakkoa. Nimen perässä omistajan kotimaa.

Aetos Kronos, USA

Short In Cash, Suomi

Grainfield Aiden, Suomi

Next Direction, Suomi

Delia du Pommereux, Ranska

Ce Bello Romain, Ranska

MAS Champ, Suomi

Seismic Wave, Ruotsi

Valokaja Hindö, Tanska

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

St Michelin aamu valkeni hyvin ranskalaisleirissä – videolla huippuvieraiden aamutoimia

Toto75-karonkka: Kouvolassa ranskalaisjuhlaa

Ranskalaiset näyttivät mallia Kouvolassa – katso videolta miten "Hevonen antoi suuren lahjan"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle