Uutiset

Verkkokauppa on auki: MT Ravinetin vuosikuvasto ilmestyy helmikuussa – "Tietysti pärjääminen ruokkii jaksamista ja tekemistä, mutta enemmän kai se on sitä, kun tästä hommasta on aina ollut niin innostunut”

Kuvaston sivuilla tavataan hevosia ja hevosihmisiä meiltä ja maailmalta.
Kimmo Haimi
Tapio Perttunen ja ravikuningatar Suven Sametti kotitallilla Orimattilassa. Vuosikuvastossa pureudutaan "Tapsan" tarinaan hevosten parissa.

MT Ravinetin jo perinteinen painettu vuosikuvasto ilmestyy 11. helmikuuta. Kuvaston juttuihin on haastateltu raviurheilun ja hevoskasvatuksen ammattilaisia ja harrastajia Suomesta ja ulkomailta. 148-sivuisessa kuvastossa on luonnollisesti myös sankka määrä ori-ilmoituksia.

Yksi haastatelluista on ikinuori Tapio Perttunen. Hän teki elokuussa historiaa voittamalla Kuninkuusravien pääsarjan 40 vuotta ensimmäisen kuninkaallisen tittelinsä jälkeen. Siinä välissä hän on voittanut yli 5 000 ravilähtöä, eikä tahti ole hidastumassa.

”Tietysti monesti on väsyttänyt ja joskus on tympinytkin, mutta kyllä ne tunteet ovat olleet ihan hetkellisiä. Koskaan ei ole ollut sellaista tunnetta, että ei jaksaisi tai haluaisi tehdä tätä hommaa. Tietysti pärjääminen ruokkii jaksamista ja tekemistä, mutta enemmän kai se on sitä, kun tästä hommasta on aina ollut niin innostunut”, yli 40 vuotta raviurheilun huipulla ollut 65-vuotias Perttunen summaa haastattelussa.

Painettu vuosikuvasto kuuluu MT Hevoset -digipaketin 12 kuukauden kestotilaukseen. Kuvasto lähetetään automaattisesti heille, joilla kyseinen tilaus on voimassa kuvaston ilmestyessä.

MT Hevoset -digipaketilla lukija pääsee käsiksi kaikkiin Maaseudun Tulevaisuuden ravinetti- ja hevoset-osastoilla julkaistaviin juttuihin. Ilman tunnusta juttuja saa luettua kolme viikossa.

Luonnollisesti koko Maaseudun Tulevaisuuden laajemman digipaketin käyttäjät pääsevät lukemaan myös ravi- ja hevosuutiset. Myös printtilehden tilaajien kannattaa tarkastaa ja aktivoida tunnuksensa, jos sitä ei ole vielä tehnyt. Vuosikuvasto ei kuulu MT:n laajemman digipaketin käyttäjille, vaan heille on luvassa muita etuja.

MT Hevoset -digipaketin voi tilata täältä

Maaseudun Tulevaisuuden eri tilausvaihtoehdot löytyvät täältä

Vuosikuvaston voi ostaa myös suurimmasta osasta Lehtipisteen toimipaikkoja. Kuvaston saatavuutta juuri omasta Lehtipisteestä kannattaa kysäistä jo etukäteen. Kuvaston hinta on 12 euroa.

Vuosikuvaston voi tilata myös verkkokaupasta. Kotiin postitettuna kuvaston hinta on 15 euroa.

Linkki verkkokauppaan täältä

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tapio Perttuselle avoimen tason ennätyskuntoinen ranskalainen Cash Maker - ”Tällaiselle on Suomen ykkössarjoissa varmasti tilaa”

Piippolan vaarilla on siniverinen monitoimihevonen Tapsan Tahti - ”Sillä oli päällä hirveä vauhti, kun se kiersi laidunta niin kuin ravirataa konsanaan”

Perttusella paras vuosi ikinä - jatkaa kärjessä Killerin isoissa lähdöissäkin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle