Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ravivihje: Keskiviikon pääpeli palaa viikoksi kotiradalle - Toto86-pelissä on jackpot-rahaa 480 000 euroa

Solvalla isännöi kesäkeskiviikon Toto86-kierrosta. Pelin jättöaika päättyy kello 20.20 ja se starttaa ravien kolmannesta lähdöstä.
Chicharita vei nimiinsä Suomen Tammaderbyn viime vuonna.
Chicharita vei nimiinsä Suomen Tammaderbyn viime vuonna. Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Kierroksella on kaksi jättisuosikkia, joista vain toinen kelpaa varmaksi saakka. Peliehdot paranevat jackpotin myötä ja Toto86-pelin potti voi olla jopa 1,2 miljoonaa euroa. Vihjesysteemi rakennetaan peräti kolmen varman varaan.

Ravi-illan suurimmat palkintoeurot jaetaan Toto86-pelin päätöskohteessa, joka on tammojen tasainen Diamantstoet-lähtö.

Päivän varmat

Chicharita (T86-1) palaa keskiviikkona lähes 11 kuukauden mittaiselta tauolta. Lähes kaikissa tapauksissa sellainen hevonen hirvittäisi rastata varmaksi saakka, mutta ei tämän kohdalla. Timo Nurmos tapaa tuoda hevoset valmiissa kunnossa kaviouralla, ja vaikka mies varoitteleekin tallikommenteissa, että tamma tarvitsee startteja alle, on tehtävä kuitenkin niin sopiva, että se käy 45 prosenttia pelattuna varmaksi saakka. Viime kaudella tamma voitti muun muassa Suomen Tammaderbyn komealla 12,7-tuloksella. Kausi päättyi tammojen EM-lähdön kuutossijaan. Tällä kertaa tie vie kohti keulapaikkaa, mistä valjakko vetää suurella todennäköisyydellä perille saakka.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Erv Zet (T86-6) lähtee reippaasti liikkeelle kohti keulapaikkaa, mistä ruuna olisi todella paha ohitettava muille. Toukokuussa viisivuotias voitti Eskilstunassa johtavan rinnalta. Samalta paikalta hevonen teki loistoesityksen myös Mantorpin Klass I -lähdössä ollen maalissa hyvä kakkonen. Viime startissa hevonen otti maksimisijoituksen kovassa Klass I -finaalissa sijoittuen johtavan kannasta viidenneksi.

Päivän ideavarma

Tangen Trygg (T86-4) on jäänyt liikaa kovan Oppgårdsdrängenin varjoon, sillä Norjasta Ruotsiin saapuvan valjakon tie vie kohti keulapaikkaa, mistä ori tarjoaa kovan haasteen suosikille. Jalsbergissa ori kiersi johtavan rinnalle, mistä se oli todella sitkeä kolmas häviten vain koville Todinille ja Ardille. Sörlandetissa hevonen piti tälläkin kertaa mukana olevan Grislefaksen G.L.:n ulkopuolellaan maaliin saakka. Viimeksi Momarkenissa ori joutui peruuttamaan ulkoradoilta sisäradalle, mistä valjakko sai vasta myöhään kiritilat. Vain 13 prosenttia pelattuna ori on hyvä haku illalle.

Vihjesysteemi

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

4 Chicharita (2,1)

7,4,9,13,14,6,12,2,3 (10,5)

4,1,2,3 (8,7)

3 Tangen Trygg (5,1)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

3,4,2,1 (6,5)

6 Erv Zet (8,7)

3,2,9,7,5 (1,12)

9,4,8,11,5,1,12,10 (15,7)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

5760 riviä - 172,80 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä