Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ravivihje: Ideavarmalla Toto86-potin metsästykseen Xpress-kierroksella

Keskiviikon Toto86-pelin rataparina toimii Solvalla ja Bergsåker. Peliaika päättyy kello 21.30.
Daniel Redénin talli on suuressa roolissa illan Toto86-kierroksella.
Daniel Redénin talli on suuressa roolissa illan Toto86-kierroksella. Kuva: Antti Savolainen

Kierros ei ole tällä viikolla vaikeimmasta päästä, vaikkei varmavalintoja ollutkaan tarjolla jonoksi asti. Muuten kohdelähdöt ovat vähillä rasteilla selvitettävissä ja lähtöjen tasoerot ovat merkittävät. Vihjesysteemi rakennetaan tänään kahteen varmaan luottaen. Toinen niistä on kirjoitushetkellä ainoastaan 16 prosenttia luotettu kolmossuosikki.

Kierroksen kaksi suurinta suosikkia ovat toisen kohteen Sister Sledge sekä seitsemännen kohteen Fabulous Pellini. Kumpaakaan yli 60 prosenttia luotetuista suosikeista ei nauti niin suurta luottamusta, että ne kelpaisivat varmaksi saakka.

Päivän varma

Madagascar (T86-8) on hieman alle 50 prosenttia luotettuna oikein hyvä tukipilari vihjesysteemeihin. Daniel Redénin tallin kolmevuotias esiintyi edukseen kesän voittojuoksuissa. Eskilstunassa hevonen juoksi pitkään toista rataa pitkin ilman vetoapua siirtyen keulaan päätöspuolikkaan alkaessa. Siitä ori oli täysin pitelemätön.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toissa kerralla Axevallassa Madagascar voitti terävän kirin päätteeksi toisesta parista ulkoa. Viimeksi Solvallassa hevonen palasi yli kuukauden mittaiselta starttiväliltä takaisin tositoimiin. Ori ei ollut tyhjän oloinen takajoukoissa kovatasoisessa lähdössä, vaikka sijoitus olikin nolla. Olemus miellytti kovasti.

Päivän ideavarma

Liberty Boko (T86-6) on jäänyt yllättävän vähäiselle huomiolle ja se toimii vihjesysteemin toisena varmana. Toissa kerralla Jägersrossa hevonen lähti hyvin liikkeelle, mutta jäi lopulta toisen radan vetojuhdaksi. Siitä Robert Bergh lopulta myös halusi ajaa suojatillaan, vaikka selkäkin olisi ollut tarjolla. Juoksunkulku huomioiden hevonen kesti ihan kunnialla, vaikka se olikin vaikeuksissa loppusuoralla pudoten lopulta viidenneksi. Sitä ennen Örebrossa nelivuotias kiritti Derby-kakkosta Lulius Bokoa ihan hienosti sille niukasti häviten. Viimeksi ruuna laukkasi ensimmäisellä takasuoralla.

Päivän ideamerkki

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kia Ora (T86-7) ei esiintynyt kesällä edukseen, mutta se ei tee oikeutta tamman kyvyille. Parhaimmillaan V75-tasollakin hienosti menestynyt hevonen jäi liki kahden kuukauden mittaiselle tauolle, mistä tamma palasi takaisin kaviourille 2,5 viikkoa sitten Bergsåkerissa. Siellä nähtiin jo parempia otteita, kun Kia Ora meni keulapaikalta kovan täyden matkan tuloksen 13,2 sijoittuen kolmanneksi. Startti alla saatetaan nähdä vielä parempi Kia Ora. Ainoastaan seitsemän prosenttia pelattuna hevonen on huomioitava.

Vihjesysteemi

1,3,6 (10,11)

1,2,6 (4,3)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1,7 (2,6)

Kaikki 12 hevosta (7,2)

6,7,4,8 (5,9)

4 Liberty Boko (5,2)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

6,3,4,7 (5,11)

6 Madagascar (10,5)

3456 riviä - 103,68 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä