Hevoset

Ypäjän Hevosopisto aloittaa yt-neuvottelut koronaviruksen takia – koko henkilöstö voidaan lomauttaa

Hevosopiston mukaan koronavirusepidemialla on merkittäviä vaikutuksia sen kilpailu- ja majoitusliiketoimintaan sekä opetustoimintaan.
Kari Salonen
Ypäjällä sijaitseva Hevosopisto käynnistää yt-neuvottelut koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia.

Ypäjällä sijaitseva Hevosopisto käynnistää yt-neuvottelut koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia. Opisto kertoo asiasta tiedotteessaan.

Yt-neuvottelut koskevat mahdollisia lomautuksia, eikä niillä tavoitella pysyviä henkilöstövähennyksiä. Yt-neuvotteluiden piirissä on koko hevosopiston henkilöstö. Neuvotteluiden on määrä käynnistyä viimeistään ensi viikolla.

Hevosopiston mukaan koronavirusepidemialla on merkittäviä vaikutuksia sen kilpailu- ja majoitusliiketoimintaan sekä opetustoimintaan.

"Toivomme, että koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutukset jäisivät Hevosopistolla mahdollisimman lyhytaikaisiksi. Toimenpiteillä pyritään turvaamaan Hevosopiston toimintamahdollisuudet myös tulevaisuudessa. Kiitämme henkilöstöä työstä tässä vaikeassa ja poikkeuksellisessa tilanteessa”, Hevosopiston toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki kommentoi asiaa tiedotteessa.

Lue lisää:

Kansainväliset koulu- ja pararatsastuskilpailut Ypäjä CDI perutaan koronaviruksen vuoksi, Oripäivät ilman yleisöä

Hevosopisto sanoi irti vain kolme - uudelleenjärjestelyt tuovat töitä lähes kaikille

Lue lisää