Hevoset

Fortum lopettaa kuivike- ja lantahuoltopalvelun tarjoamisen helmikuussa

Fortumin myytyä Järvenpään voimalaitoksen toiminnan kesällä 2020, ei yhtiön mukaan edellytyksiä HorsePower-palvelun jatkamiselle ole.
Kimmo Haimi
HorsePower-palvelussa kuivikelanta on toimitettu pääosin Fortumin Järvenpään voimalaitokselle, missä siitä on tuotettu energiaa. Raisa Kylliäisen ravitalli on kuulunut palveluun.

Fortum on tarjonnut HorsePower-palvelua hevostalleille vuodesta 2015 alkaen. Kuivikelanta on toimitettu pääosin Fortumin Järvenpään voimalaitokselle, missä siitä on tuotettu energiaa.

Fortumin myytyä Järvenpään voimalaitoksen toiminnan kesällä 2020 Vantaan Energialle, ei Fortumin mukaan edellytyksiä HorsePower-palvelun jatkamiselle ole.

Fortum lopettaa HorsePower-liiketoiminnan ja irtisanoo nimeä kantavat kuivike- ja lantahuoltopalvelusopimukset 16.12.2020 alkaen. Palvelun tarjoaminen asiakkaille päättyy 28.2.2021. Viimeiset lantanoutotilaukset tulee tehdä 31.1.2021 mennessä.

Asiakkaille ilmoitetaan asiasta myös kirjeitse.

Lue lisää

Uusiutuvan energian hankkeet lisääntyvät nopeasti Suomessa ja maailmalla – "Puhutaan aivan valtavista investoinneista"

"Olemme kauhuissamme": Ravitalli pelkää hukkuvansa kakkaan, kun Fortumin lantapalvelu yhtäkkiä lakkaa

Hevostallit jäivät Fortumin satojen miljoonien kaupan jalkoihin – lopetti hevosenlannan polton jo syksyllä, talleille tieto vasta nyt

Fortum tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2050 mennessä, Euroopassa tavoite jo vuodessa 2035