Hevoset

Toto76-vihje: Ellin Sisu ja Bret Boko kiihkeiden mailien suosikit

Pauli Raivion valmentama Kriterium-sankari Ellin Sisu on kevään epäonnistumisen jälkeen palannut jälleen voittojen tielle. Kaksi viimeistä kilpailua ovat olleet niin vakuuttavia, että Ruhtinas Polarakin jää varahevoseksi.
Antti Savolainen
Valmentaja Eero Pajumäki on voittanut itsekin Nemea Facadella. Lauantaina ohjissa on Jukka Torvinen.

Bret Boko sen sijaan varmistetaan. Shadow Of Brisbane ei pysy alussa suosikin matkassa, mutta kirii lopussa aina vahvasti.

Kierroksen idea on avauskohteen Nemea Facade. Eero Pajumäen valmennettava on parantanut otteitaan syksyn ja alkutalven aikana koko ajan.

Viimeksi Teivossa tamma viiletti viimeiset 600m ulkoratoja pitkin 12-vauhtia, vaikka loppukaarteen vinous hidasti tahtia. Ongelmat on hoidettu ja Tampereelle lähdetään menestymään.

"Reilu pari viikkoa sitten hoidettiin molemmat etupolvet ja vähän alakertaa takaakin. Tuntuu siltä, että hoidot ovat tehonneet. Tamma on ollut treeneissä rauhallinen ja se on jättänyt ylimääräisen ryöhäämisen kokonaan pois. Löysillä ohjilla voi nyt ajaa ja se lähtee heti tallin pihasta oikealla tyylillä. Sunnuntaina ajettiin muutama veto aika reipasta ja treenaria alkoi kyllä laulattaa ja hymyilyttää."

"Hokkikelit, juostava matka ja lähetystapa käyvät mainiosti. Eturivistä se olisi saanut varmaan keulat, mutta selkäjuoksu käy myös hyvin. En vaihtaisi hevosta kenenkään kanssa”, kertoi Pajumäki.

Viikon Varma

Toto76-1 Nemea Facade. Paljon syksyn aikana kehittynyt tamma, joka haluaa voittaa. Menee matkan, voltti ja hokkikelit käyvät mainiosti.

Viikon Väistö

Toto76-6 Hullumies. Konkarin motivaatio tuskin riittää mailillakaan, kun Polara ja Ellin Sisu pitävät vauhdin reippaana koko matkan.

Viikon Idea

Toto76-3 Eurovaltikka. Kilpailee huippukunnossa, vaikka viime kilpailut eivät sitä kerrokaan. Lähtee lujaa ja saa asemat kär-jen takaa. Sopivalla selkäjuoksulla spurttaa lujaa.

Toto76-vihje

Lähtö 1: 8 Nemea Facade (7,5)

Lähtö 2: 3,7,5,1,10 (6,11)

Lähtö 3: 1,9,12,6,7,4 (8,13)

Lähtö 4: 3,4 (8,6)

Lähtö 5: 13,14,1,10,16,8 (4,6)

Lähtö 6: 6 Ellin Sisu (2,3)

Lähtö 7: 5,6,3,10 (2,4)

1440 riviä x 0,05e = 72 euroa

Pelaa MT:n vihjerivi Veikkauksen sivulla tästä linkistä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto76-vihje: Sue's Photo ravaa rakettirahat

Toto76-vihje: Kuninkaan ja hirmuliskon tahtiin Kuopiossa

Toto76-vihje: Pelillisesti kiehtova kierros