Opas nautatilojen kustannustenhallintaan
Maito- ja nautatiloille on julkaistu tuotantokustannuksia ja niihin vaikuttavia tekijöitä käsittelevä opas.
Oppaassa avataan muun muassa eri säilörehukorjuuketjujen kustannuksia, pohditaan mistä kestävä lehmä syntyy ja mitä emolehmätuotannossa kannattaa mitata.
Yksi luku julkaisussa keskittyy yhteistyön eri toteuttamismuotoihin ja sen antamiin mahdollisuuksiin maatiloilla.
Julkaisu on suunnattu nautakarjataloudesta kiinnostuneille.
Opas on tehty osana Jyväskylän ammattikorkeakoulun Maitoa ja naudanlihaa Keski-Suomesta -hanketta.
Julkaisusta on saatavilla sähköinen versio osoitteesta: www.hinkalo.fi.
TUURE KIVIRANTA
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
