Elian Webin seuraava startti selvillä – uuden maan valloitukseen - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Elian Webin seuraava startti selvillä – uuden maan valloitukseen

Elian Web starttaa seuraavan kerran 21.3. Steinlagerin lähdössä Norjan Momarkenissa.
Terhi Piispa-Helisten
Elian Webin rattailla jatkaa Katja Melkon luottokuski Jorma Kontio.

Viimeksi Elian Web kilpaili 29.2. Bergsåkerissa. Silloin se jäi kuolemanpaikalta suosikkina neljänneksi, mutta juoksi huippuajan 10,9.

”Hevonen ei ollut mun mielestä millään lailla huono. Lähtö ratkesi vaan kiihdytyksessä. Takaa tullut hevonen tökkäsi Jomppea selkään autoa lähestyttäessä, ja kiihdytys häiriintyi sen verran, että Disco Volante pääsi yllättämään”, Katja Melkko puolustaa.

”Hevosella on kaikki hyvin. Kävin viimeksi ajamassa sitä tänään (torstaina), ja se oli pirteä ja tuntui tosi hyvältä.”

Seuraavaksi Elian Web on ilmoitettu 21.3. Momarkenin Steinlagerin lähtöön, jossa juostava matka on 1640 metriä ja ykköspalkinto 200 000 Norjan kruunua. Norjassa Elian Web ei ole aikaisemmin juossut.

”Sillä ei ole mitään merkitystä. Piiskaa ei saa käyttää, mutta se ei ole mikään ongelma. Eetu tekee muutenkin sen mitä tarvitsee tehdä”, Katja Melkko uskoo.

Matkaseuraksi Elian Webille hän ilmoittaa Cyrius d’Arianen, Love No Painin ja Sebastian Journeyn, joista viimeksi mainitun pisteet eivät välttämättä riitä mukaanpääsyyn. Kaikkia lähtee ajamaan Melkon luottokuski Jorma Kontio.

Raveja ajetaan sekä Ruotsissa että Suomessa tyhjille katsomoille, mutta Momarkenissa on päädytty toisenlaiseen ratkaisuun. Ravit järjestetään tällä tietoa ulkoilmatapahtumana.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video