Uutiset

Veikkaus lisää pelitarjontaansa Ruotsin raveihin

Torstaista 26.3. lähtien voi Ruotsin T64-raveihin pelata Kaksaria kaikkiin lähtöihin ja Troikkaa lähtöihin 7 ja 9.
Antti Savolainen
Ruotsin ravilähtöihin kohdistuu tällä hetkellä ennennäkemätön kiinnostus maailman muun ravitoiminnan ollessa käytännössä jäissä.

Ruotsin muutettua Voittajan, Sijan, Kaksarin ja Troikan kertoimenlaskentaa valtaosassa ravejaan ei Suomesta pysty toistaiseksi osallistumaan kyseisiin peleihin kuin keskiviikon T86-, lauantain T75- ja sunnuntain GS75-raveissa. Kiinnostusta olisi Suomen ravien keskeydyttyä kovasti muinakin päivinä.

Viime viikolla Veikkaus reagoi tilanteeseen ottamalla T64-lähdöt kohteiksi Pitkävetoon ja Live-vetoon. Tänä torstaina pelitarjonta lisääntyy entisestään, kun Veikkaus avaa T64-ravien kaikkiin lähtöihin Kaksarin ja lähtöihin 7 ja 9 Troikan omaan pooliin.

”Ruotsin raveihin kohdistuu tällä hetkellä kiinnostusta ja pyrimme vastaamaan tällä laajennuksella kysyntään suomalaisille tutuilla peleillä veikkaus.fi:n osalta. Kaksarihan on suosituin Toto-peli. Kokeilu alkaa huomenna (torstaina) ja jatko ratkeaa sen mukaan”, miten uudistus otetaan vastaan, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna sanoo Veikkauksen tiedotteessa.

Veikkauksen kautta voi tällä hetkellä pelata Ruotsin yhteispooleihin T-pelejä sekä Päivän Duoa kaikkiin kohteisiin. Lisäksi Veikkauksen kautta voi pelata kansainväliseen yhteispooliin lähtökohtaisia pelejä keskiviikon, lauantain ja sunnuntain Ruotsin ykkösraveihin.

Veikkauksen tiedote: Totoon lisää tarjontaa 26.3. alkaen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Ruotsia, Ranskaa, Norjaa ja Australiaa

Tunteiden vuoristorataa ylös ja alas

Suomen ravit starttaavat - miten käy Ruotsin ravien seurannan?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video