Uutiset

Norjan T75-ravitkin käynnistyvät – ajankohta yllättää monet

Norjan T75-ravit ovat pääpeli T75:ttä lukuun ottamatta pelattavissa toukokuusta lähtien Suomestakin.
Miika Lähdeniemi
Veikkaus tarjoaa norjalaista raviurheilua lauantai-iltoihin toukokuusta lähtien.

Norjan ravikilpailutoiminta starttasi koronatauon jälkeen viime sunnuntaina, ja 2. toukokuuta se laajenee käsittämään myös T75-ravit.

Mainiota pelisilmää käyttäen raveja ei kuitenkaan ajeta nykytilanteessa – kun Pohjoismaiden ravit ovat ainoa pyörivä huipputason urheilu ja pelikohde – päällekkäin Ruotsin 75-ravien kanssa, vaan ne alkavat lauantai-iltaisin Suomen aikaa vasta kello 21. Tuolloin Ruotsin 75-ravit on saatu jo päätökseen.

Norjan 75-ravit tulevat suomalaistenkin pelattaviksi, todennäköisesti heti Biristä 2.5. alkaen, mutta pääpeli T75 pysyy meille suljettuna.

”ATG:n teknisestä rajoituksesta johtuen ATG:n omat pelaajat tai kumppanit mukaan lukien Veikkaus eivät pääse osallistumaan Norjan 75-peliin”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna pahoittelee.

"75-ravien muut pelimuodot ovat kyllä pelattavissa meillä.”

Tällä viikolla Norjassa ovat pelikohteina vielä lauantain Sörlandetin ja sunnuntain Jarlsbergin ravit. Sen jälkeen tulee näillä näkymin tauko 1.5. asti.

”Valtioneuvoston asetuksen mukaan Veikkauksen on ilmoitettava kansainvälisestä yhteistyöpelistä Sisäministeriölle ja Poliisihallitukselle kirjallisesti viimeistään 14 vuorokautta ennen pelikohteen avaamista. Olemme pyytäneet tänä poikkeuksellisena aikana lupaa lyhyempään ilmoitusaikaan, mutta sitä ei katsottu valvojan puolelta mahdolliseksi”, Ahjolinna valaisee.

”Tilanteesta johtuen meillä ei ole ollut näkyvyyttä 14 päivän päähän tai kohdemuutoksia on tehty eri maissa muutamien päivien reagointiajalla, joka on tehnyt kohteiden ennakoinnista haastavaa. Kaikkia kohteita ole näin ollen pystytty avaamaan pelattavaksi, vaikka pelaajat olisivatkin sitä toivoneet.”

Tanskan ravit tulevat pelikohteiksi Suomeen huomisesta torstaista 23.4. lähtien. Lisäksi pelataan viikonloppuna ATG:n isännöimään pohjoismaiseen yhteispooliin laukkaa, jos Gulfstream Parkissa kilpaillaan.

Norjan tulevat 75-ravit

2.5. Biri
9.5. Sörlandet
16.5. Jarlsberg
23.5. Bergen
30.5. Bjerke
6.6. Forus
13.6. Bjerke (finaalit)

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

KKV: Veikkauksen edunsaajien rahoitus tulisi siirtää valtion budjettiin

Toto86-pelin vähimmäispanos muuttuu 0,03 euroon keskiviikosta alkaen - Ruotsin lähtökohtaiset Toto-pelit jatkossa Veikkauksen omaan pooliin

Korona iski Veikkaukseen – satoja ihmisiä uhkaa lomautus

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video