Uutiset

Timo Hulkkonen: "Next Direction palaa Suomeen ja tähtää Kymi GP:iin"

Next Directionin kasvattaja ja osaomistaja Timo Hulkkonen kertoo, että ruunalla ei enää tähdätä Elitloppetiin ja Suur-Hollola-ajokin taitaa jäädä toista vuotta perättäin väliin.
Terhi Piispa-Helisten
Next Direction on palaamassa loppuviikosta kotitalliin Suomeen ja tähtäin on asetettu kesäkuun Kymi Grand Prixiin.

Hulkkonen ei ollut tyytyväinen viime startin esitykseen, ja Next Direction palaa nyt kotitalliin Leppävirralle lataamaan akkuja kohti kesän suurkilpailuja.

"Next Direction ravasi hieman vinossa Solvallassa, eikä nyt enää tähdätä Elitloppetiin", Timo Hulkkonen kertoo.

"Hevosella ei ole mitään vammaa, eikä muutenkaan suuria ongelmia, mutta koitetaan mennä hevosen ehdoilla järkevästi eteenpäin vain. Ajatus on, että koittaisimme saada ruunan hyväksi taas Kymi Grand Prixiin, sillä edellytyksellä, että meidät kutsutaan mukaan. Siinä tapauksessa Suur-Hollola-ajo jää taas väliin, säästetään hevosta edelleen esimerkiksi kahden päivän starttaamiselta. Suunnitelman mukaan kuljetus kotiin lähtee Eskilstunasta perjantaina."

Timo Hulkkosella on tarjolla toinen hevonen, Big Headache Ranskasta Philippe Daugeardin tallista, Suur-Hollolaan. Muutakin on tapahtumassa tallin hevosten ympärillä.

"Beg Headachen suunnitelma on edelleen startata Lahdessa. Samassa kuljetuksessa Ruotsista Next Directionin kanssa olisi tulossa Surprise RoseMika Forssin valmennuksessa viime starttinsa voittanut tamma juoksee vielä keskiviikkona, ja sitten se menee Kallelaan astutettavaksi Readly Expressillä. Tallin viisivuotiaat Surprise Daisy ja Surprise Lily starttaavat ehti, kun löydetään sopivat kisat niille. Ne tuntuvat mukavilta treenissä. Siitostammamme Tail Of Night menee Bar Hoppingille. Meillä on siitä tammavarsa, mutta oritta toivotaan tällä kertaa."

Next Directionin jatkosuunnitelmista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Terhi Piispa-Helisten
Timo Hulkkosen tallin supertähti Next Direction hurmasi lauantaina Ylivieskassa. Ruuna hakee seuraavaksi kolmatta SM-voittoaan. Myös Hulkkosen varsarintamalla on käynnissä mielenkiintoisia kuvioita.
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Short In Cash siitosoriiksi Ossi Nurmosen listoille - kilpauraa pyritään jatkamaan

Korvenheimon hevoset jäivät pois Solvallasta henkilökunnan sairastumisen vuoksi

"Oli kyse mistä tahansa urheilulajista, on osattava toimia voimassa olevien sääntöjen mukaan" – Mika Forssin ja Jorma Kontion mielestä uudet säännöt ajotavoista on otettu hyvin vastaan Ruotsissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video