Haapakangas muuttaa Bergsåkeriin – Skutnabbinkin suunnitelmat uusiksi - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Haapakangas muuttaa Bergsåkeriin – Skutnabbinkin suunnitelmat uusiksi

Stable Haapakankaan tallia Wolmsta Gårdissa alkavat ensi vaiheessa pyörittää Veikko Haapakangas ja Tamara Skutnabb.
Anu Leppänen
Tamara Skutnabb on todellinen raviurheilun moniosaaja. Kaikki sujuu: ohjastus, raviratsastus, valmennus ja jopa luennointi.

Uumajassa viitisen vuotta valmentanut Mika Haapakangas on etsinyt tallia etelämpää Sundsvallin liepeiltä jo pidemmän aikaa, mutta ostamaan hän ei ole sellaista onnistunut. Nyt vapautui vuokralle 30-karsinainen talli, johon puolet hänen hevosistaan muuttaa heinä- ja loput elokuun alussa.

Ensimmäisen kuukauden tallia pyörittävät Mikan poika Veikko Haapakangas ja uutena työntekijänä Tamara Skutnabb, jonka oli tarkoitus aloittaa oman tallin pito Östersundissa.

”Vielä kuukausi sitten olin kovasti menossa Östersundiin, mutta sitten tuli Veikon ja Mikan kanssa puheeksi tällainen mahdollisuus. Minulle se sopi mainiosti: saa ekonomista turvaa ja voi katsoa, mihin kuskimarkkinoilla pääsee. Sijainniltaan Sundsvall on siinä mielessä paljon parempi paikka”, tänään Wångenista ravihippologiksi valmistunut Tamara Skutnabb perustelee.

”Sekin sopii hyvin, ettei tarvitse vielä lukittautua mihinkään vaan voi katsella avoimin mielin, mitä rupeaa tekemään. Mikalla aloitan 2 kuukauden koeajalla, ja syksyllä katsotaan sitten, miten jatketaan.”

Skutnabb on vuokrannut Wolmstasta omankin, 4-paikkaisen tallin, jossa hänellä on tällä hetkellä 2 hevosta.

”Lisäksi luennoin kesän ajan Östersundin ravikoulussa hevosten valmennusfysiologiasta. Tosi kiva päästä opettamaan muillekin sitä, mitä on itse opiskellut, mutta kunpa vuorokaudessa olisi vaan 12 tuntia enemmän!”

Viikon vieras Mika Haapakangas: ”Yhdessä asiassa suomalaisia täytyy kehua”

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Bodenissa suomalaisryntäys - tyyntä myrskyn edellä

Päivän ravit: Jokimaa sekä edelleen jackpot Ruotsissa

Päivän ravit: Hannu Torvinen ja liuta suomalaisia Skellefteån illassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video