Talkkari kiertää Kunkkariehdokkaita – lähetys jo perjantaisin sekä myös antenni-tv:ssä - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Talkkari kiertää Kunkkariehdokkaita – lähetys jo perjantaisin sekä myös antenni-tv:ssä

Yleisö voi vaikuttaa siihen, mitä hevosia ohjelmasarjassa nähdään viikoilla 2–5.
Kuvat: Terhi Piispa-Helisten / Kuvitus: Juho Leskinen
Heinäkuun ajan Talkkari-ohjelma on katsottavissa jo perjantaina kello 18 alkaen.

MT lähettää viiden viikon ajan Talkkarin ohjelman erikoislähetyksen, jossa kierretään poikkeusvuoden Kuninkuusraveihin tähtääviä suomenhevoshuippuja ja niiden taustajoukkoja.

Joka lähetyksessä esitellään yksi ori ja yksi tamma.

Toimittaja raviammattilainen Kari Lähdekorpi ja kuvaaja Jukka Heiskala aloittavat kierroksen kotiradan eli Seinäjoen omilla suosikeilla tapaamalla Laihialla Hannu Hietasen ja Joriinin sekä Ilmajoella Olavi Oja-Nisulan ja Sävel-Taian.

Lisäksi avausjaksossa kuulostellaan Seinäjoen radan johdon arvioita siitä, kuinka pikavauhdilla ilman yleisöä järjestettävän kesän pääkilpailun järjestelyt sujuvat.

Katsojat voivat vielä vaikuttaa siihen, mitä kohteita Kari ja Jukka kiertävät ensimmäisen jakson jälkeen. Toiveet voi laittaa tämän jutun loppuun kommenttikenttään (hevosen nimi ja valmentaja/omistaja).

Ohjelman tuotantokaksikko tekee valinnat siten, että yksi ori ja yksi tamma on saatavissa järkevällä tavalla kuvattua samaan lähetykseen. Huomaathan, että kaikkia suosikkeja ei siis saada käytyä, mutta vinkkejä saatetaan hyödyntää myös Ravinetin uutisoinnin puolella.

Talkkarin Kunkkari Spesiaali on katsottavissa MT:n ja Ravinetin verkkosivuilla jo perjantaisin kello 18. Näin siksi, että ohjelma lähetetään myös antennitalouksiin television kanavapaikalla 26 lauantaina ennen T75-ravien alkua kello 13.30 alkaen ja sunnuntaisin uusintana kello 9.

Elokuussa Talkkarin ja MT Ravien lähetykset palaavat normaaliin sunnuntain aamupäivään. Sitä ennen ohjelmaa on siis turha tähyillä täältä verkosta sunnuntaina.

MT on Kuninkuusravien yhteistyökumppani.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Akaasia plus Frans on edelleenkin totta

MT Ravit kohtaa ravikuningattaren Siilinjärvellä – Reino Miettinen: "Viides kerta sanoi meille sen toden"

Kuninkuusravit ulos kuplasta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video