Svensk Travsportissa kuohuu: turvallisuusjohtaja Johansen sai lähteä - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Svensk Travsportissa kuohuu: turvallisuusjohtaja Johansen sai lähteä

Ruotsin raviurheilun keskusjärjestö Svensk Travsport on ollut melkoisessa ristiaallokossa alkuvuoden: Gocciadoron tuomio, case Propulsion ja Gocciadoron rangaistuksen peruutus. Nyt sai potkut - ehkä osin näistä johtuen - ST:n turvallisuus- ja selvitysvastaava Steen Johansen.
Anu Leppänen
Case Propulsionin ensimmäinen uhri? Turvallisuusjohtaja Steen Johansen sai potkut Ruotsin keskusjärjestöstä. Hevonen itse on onnellisen tietämätön ympärillään vellovasta myrskystä.

Gocciadoron tapauksessa Svensk Travsport syyllistyi melko ilmeisesti hutilointiin. Tuomio Örebron 75-ravien hevosenohoitajan tekemästä sääntöjenvastaisesta piiskaamisesta tuli kahdessa päivässä, ja Ruotsin ylituomioistuin totesi päätöksen lopulta vääräksi. Propulsionin tapauksessa kohu nousi Elitloppetin jälkeen, mutta tässä asiassa ei hutiloida: tuomiota saadaan odottaa elokuulle. Tapauksen tutkimukset ovat käynnissä. Yksi "tuomio" asiasta ilmeisesti saatiin väliaikatuloksena, kun ST:n turvallisuus- ja tutkimuspäällikkö Steen Johansen sai kenkää tänään.

Johansen kommentoi Ruotsin ravimedian Travrondenin nettisivulla, että hänestä tehdään keskusjärjestön takaiskujen syntipukkia (artikkeli on valitettavasti maksumuurin takana).

Pääset Travrondenin sivulle tästä.

Svensk Travsportin sivulla toimitusjohtaja Maria Croon kommentoi eron olevan seurausta eriävistä näkemyksistä siitä, mitä Johansenin ja jatkossa Svensk Travsportin uuden turvallisuusjohtajan tehtäviin kuuluu?

Svensk Travsportin tiedotteeseen pääset tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mystinen tapaus eiliseltä: Oskar Kylin Blomin kolmen kuukauden kielto lyheni reiluun viikkoon

Next Direction laittoi tähdet ja Suomen ennätyksen järjestykseen: 08,9

Gocciadoro: "08-tulos on mahdollinen"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video