Kavioliigaan uudistuksia: liigavoittajat Kymi GP:iin ja Elitkampeniin - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Kavioliigaan uudistuksia: liigavoittajat Kymi GP:iin ja Elitkampeniin

Suomen Hippos tiedottI keskiviikkona aamupäivällä uudistuksista Kavioliigassa. Merkittävin muutos oli liigavoittajien pääsy mukaan kansainvälisiin huippukisoihin: lämminverisisssä Kymi GP:iin ja kylmäverisissä Elitkampeniin. KORJATTU: KAVIOLIIGAN ETAPPEJA EDELLEEN KOLME.
Anu Leppänen
Kavioliiga tuotiin markkinoille 2018 lopussa. Kuvassa lanseeraustilaisuudessa Veikkauksen Petri Huikko ja haastattelemassa Sonja Julkunen. Uusi talvikausi 2020-21 tuo tullessaan uudistuksia.

Muitakin hyviä lisäyksiä kilpailusysteemiin saatiin. Omistaja-, hoitaja-, valmentaja- ja ohjastajaliigan voittajille on tarjolla kouraantuntuvia lähinnä kotimaan matkailuun liittyviä palkintoja uudelle kaudelle. Merkittävä uudistus oli myös, että aiemman Kavioliiga-menestyksen perusteella pääsee myös mukaan Kavioliigan 20000 euron ykköspalkinnon Grand Prixeihin eli finaaleihin. Viime vuonna esimerkiksi Lexus Dream voitti marraskuussa Vermossa ensimmäisen GP:n mutta ei päässyt toiseen GP-finaaliin mukaan, koska ei ollut kilpaillut seuraavalla etapilla Kavioliigassa.

KORJATTU 9.9. KELLO 14.52:

Muuten Kavioliiga jatkuu KOLMELLA etapilla viime talven tyyliin. Ensimmäinen etappi starttaa lauantaina Oulun T75-raveista. Kunkin Grand Prixin viimeisen paikan vie edelleen yleisöäänestyksen voittaja. Muut paikat jaetaan Kavioliigapisteillä ja äänestykseenkin otetaan pisteiden mukaan hevosia.

Pääset tästä Oulun lähtölistoille. Kavioliigan osakilpailut lauantaina ovat lähtö kahdeksan (kylmäverisille) ja lähtö yhdeksän (lämpöisille).

Tästä pääset Kavioliigan omille sivuille.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto75-karonkka: Vaellus vakuutti

Lexus Dream Finlandia-ajon viides suomalainen

Johanna Kyläkoski: "Finlandia-ajo Lexuksella kiinnostaa kovasti"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video