Talkkari tapaa kesät Lammilla ja talvet Ivalossa asuvan Reijo Suomalaisen – lumella saa ajettua hevosille jykevän pohjakunnon - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Talkkari tapaa kesät Lammilla ja talvet Ivalossa asuvan Reijo Suomalaisen – lumella saa ajettua hevosille jykevän pohjakunnon

Kaikki Reijo Suomalaisen hevoset ovat omia kasvatteja.
Club Nord Mass tervehtii Reijo Suomalaista ja Kari Lähdekorpea.

Talkkarin Kari Lähdekorpi tapaa tämän viikon jaksossa Reijo Suomalaisen.

Ivalosta kotoisin oleva, myös Mr Hotelli -nimellä tunnettu Suomalainen on ollut mukana monessa pohjoisen hankkeessa. Hän on ollut aloittamassa niin Lapin matkailun charter-lentoja, Joulumaa-matkailua kuin igluyöpymisiä.

Ideoita pursuava mies on panostanut myös laadukkaaseen hevosten kasvattamiseen erittäin hyvällä menestyksellä.

Kaikki Suomalaisen hevoset ovat omia kasvatteja. Kantatammaksi on muodostunut 23-vuotias Cassie Laurelton. Sen kuudesta varsasta viisi on kilpaillut, ja kaikki ovat haamumailereita.

Lupaavalta näyttää myös nuorin kolmivuotias, vaikka se ei vielä ehtinyt kilpailu-uraansa aloittamaan.

Kesät Suomalaisen pariskunta Reijo ja Hilkka viettävät Lammilla. He hankkivat kymmenen vuotta sitten tilan, joka on kunnostettu hevosten pidolle sopivaksi.

Tilalla on muun muassa oma 800 metrin harjoitusrata ja tarhoissa hyvät sääsuojat, joten hevoset saavat olla mahdollisimman paljon ulkona.

Talvet Suomalaiset viettävät Ivalossa, jonne valmistui juuri uusi moderni talli vanhan lisäksi. Talvisin Ivalossa riittää lunta, joten siellä on mahdollista ajaa hevosille jykevä pohjakunto.

Moneen elämänsä aikana vaikuttaneen Suomalaisen vauhti sen kun kiihtyy iän myötä. Vielä toteuttamista odottavia suunnitelmia ja unelmia löytyy. Uusia varsojakin on jo olemassa valmennukseen pääsyä odottamassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT TalkKari Hanna Lepistön tallilla Vihdissä

Lauri Hyvönen tapaa ruunaruhtinaan MT Ravien jaksossa – Roni Waarna teki Pertturista tähden

Talkkari Jukka Saastamoisella: Enimmillään halpakauppayrittäjällä on ollut 43 hevosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video