Uutiset

Antti Ojanperälle norjalaisvahvistus

Pihtiputaalle on virrannut viime aikoina mielenkiintoisia varsoja. Nyt Team Ojanperän vahvuuteen liittyi suomalaiskimpan omistukseen siirtynyt norjalaisruuna Thai Explosive.
Iina Akkila
Antti Ojanperän tallissa tapahtuu taas. Perjantaina tuli Ypäjän huutokaupasta MAS Gunnar, sunnuntaina Norjasta Thai Explosive.

Viisivuotias Thai Explosive on kilpaillut bjerkeläistreenari Kim Pedersenin väreissä. Pedersen on sunnuntaisen Norjan kriteriumvoittaja High Flyerin valmentaja.

 

Thai Explosive on kerännyt 25:sta kisastaan komean saldon: 7-4-5. Ennätys kirjataan lukemin 11,9, ja voittosumma kipuaa 371 000 Norjan kruunuun.

 

Ruuna on ollut kilpailukykyinen norjalaista ikäluokkansa eliittiä vastaan. Derbyn karsinnassa Thai Explosive oli viime syksynä viides.

 

Tulokas on täydessä starttikunnossa. Tuorein startti on elokuun 22. päivältä Bjerkestä. Viimeisin voitto tuli heinäkuun alussa Jarlsbergistä. Se oli samalla Thai Explosiven uran arvokkain ykkönen, kun täysosumasta lohkesi 50 000 Norjan kruunua.

 

Ruuna saapui Pihtiputaalle sunnuntaina.

 

”Asialliselta vaikuttaa, mitä pikaisesti ehdin katsoa läpi. Iso, hienonnäköinen hevonen. Sillä on fiksu pää, eivätkä jalat olleet kuljetuksen jäljiltä paksuina”, Antti Ojanperä kuvailee.

 

”Hevonen tuli Raunion Tapanin kautta. Ruuna lähtee kovaa, sillä on asiallinen statistiikka ja se on tasaisen varma suorittaja. Hyvää ja kehityskykyistä kilpahevosta haettiin, ja Thai Explosive vaikuttaa sellaiselta.”

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaksi Ojanperälle, yksi Väreelle – Kuislan menestyshevosten muuttoliike jatkuu

Jostois siirtyi Kimmo Taipaleelle

Reima Kuisla siirtää hevosiaan urakalla - uusimpana Ubertino Grif 10,6 Pettersson-Perklénille

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video